Sport2. april 2024

Vild udmelding efter drømmescoring: - Jeg skal hjem og spille pik

Efter få minutter på banen scorede den norske fodboldspiller Ole Sæter lidt af et drømmemål - han skulle ifølge eget udsagn hjem og fejre målet med 'en spiller'
Kropssproget hos den 28-årige angriber Ole Sæter siger det hele - mandag scorede han noget af en drømmekasse, da den norske liga tog hul på årets sæson.

Fodboldspillere får ofte skudt i skoene, at de er kedelige og forudsigelige i deres interviews efter kampene.

Måske har Ole Sæter, som til dagligt er angriber for den norske topklub Rosenborg, netop hørt den kritik og tænkt 'fandeme nej'.

Mandag spillede Rosenborg hjemme imod Sandefjord, og her fik spydspidsen en hovedrolle, da han efter at være blevet skiftet ind scorede et sensationelt mål fra omkring 30 meters afstand.

Det skulle nemlig fejres på en helt speciel måde, lød det efterfølgende i et interview med norske TV 2.

- Jeg husker ikke så meget af det (målet red.). Så jeg skal hjem og have mobilen i venstre hånd og min pik i højre hånd. Og så skal jeg more mig, det kommer til at blive sent i aften, lød det fra Ole Sæter.

SE OG HØR EN DEL AF INTERVIEWET I BUNDEN AF ARTIKLEN

Angriberen blev skiftet ind efter 62 minutter, og blot tre minutter senere lå bolden nede i rosen efter et drøn af et langskud.

Rosenborg endte med at vinde kampen, som blev spillet hjemme på Lerkendal Stadion, med 2-0 efter endnu en scoring i det 96. minut.

Gårsdagens kamp var den første runde i årets sæson af den norske Eliteserien - de forsvarende mestre fra Bodø/Glimt lagde ligeledes sæsonen ud med en sejr på 0-2 på udebane over Frederikstad.