Sport1. april 2024

Sean Klaiber: - Måske giver mit mål mesterskaber

Sean Klaiber sænkede FCK med en scoring i overtiden, og 2-1-sejren til Brøndby kan være definerende
Sean Klaiber.
Sean Klaiber.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det var en stor skalp, som Brøndby IF tog mandag eftermiddag med en sejr over FC København i Parken.

En overtidsscoring af højrebacken Sean Klaiber fuldendte Brøndbys comeback i rivalopgøret, der endte med en 2-1-sejr til gæsterne. Klaiber bragede sejrsmålet ind efter et indlæg, og scoringen stryger direkte til tops i erindringen.

- Det var mit bedste i mål i min karriere indtil videre. Det var i et derby og et meget afgørende moment, siger Sean Klaiber.

- Jeg vil ikke kigge for langt frem i tiden, men måske giver et mål som dette mesterskaber. Det er et mål for os, og vi kæmper hver dag for at nå det.

Jagten på et mesterskab blev ikke mindre efter derbysejren over FCK. Brøndby fører Superligaen og øgede afstanden til FCK til fem point.

- Vi har troen på, at vi kan blive mestre, og det at vi også er et mesterhold, men det skal vi først bevise på banen. At være bagud i Parken, men i sidste ende vinde med 2-1 er en stor bedrift, siger Klaiber.

Mandagens sejr var den første runde af mesterskabsspillet, hvor der stadig mangler ni kampe og 27 point at spille om.

Det gode udgangspunkt i toppen betyder noget for Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen så tidligt i slutspillet, men han hæfter sig mest ved signalværdien i at tage i Parken og snuppe alle tre point.

- Jeg går ikke så meget op i, at det lige er fem points afstand ned til FCK. Men det betyder noget, at man kan tage ind til Parken mod et stærkt FCK-hold og tage hjem med sejren.

- Det ser selvfølgelig godt ud med mesterskabsmulighederne. Hvis jeg ikke kan sige det, hvem skal så?

- Vi er ambitiøse, og det er et mål, vi har, men vi ved, at det bliver svært. Men jeg skal ikke nedtone eller nedspille, at vi står i en god situation, siger Jesper Sørensen.

2-1-sejren over FCK bringer Brøndby op på førstepladsen i Superligaen, mens FCK har fem op fra tredjepladsen.

Sponsoreret indhold