Sport16. august 2023

Uhyggeligt nyt i sagen om Alex Collins død

Den tidligere NFL-stjerne mistede livet i en trafikulykke søndag, hvor der nu er kommet grusomme detaljer frem i form af en lydoptagelse
Collins' død har rystet amerikansk fodbold, hvor flere store stjerner allerede har udtrykt deres sorg over at have mistet en ven og holdkammerat.
Collins' død har rystet amerikansk fodbold, hvor flere store stjerner allerede har udtrykt deres sorg over at have mistet en ven og holdkammerat.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Alex Collins, der spillede i Seattle Seahawks og Baltimore Ravens i sin NFL-karriere, er død i en alder af blot 28 år. Det kunne internationale medier berette tidligere på ugen, hvor også Collins' egen familie og venner bekræftede det tragiske dødfald.

Den tidligere runningback, som kørte på sin motorcykel, blev ramt af en bil, der skulle dreje til venstre. Kollisionen mellem de to køretøjer var så voldsom, at Collins efterfølgende blev erklæret død på stedet.

Det amerikanske medie TMZ er nu kommet i besiddelse af lydotagelsen, hvor den kvindelige bilist, der var involveret i ulykken, taler med alarmcentralen.

- Jeg kan ikke finde ham. Han ramte mig bagfra. Jeg prøver at se, hvor han er, siger kvinden på optagelsen. Hun havde ikke havde registreret, at Collins lå livløs på bagsædet af bilen, hvor han var blevet slynget ind.

Den forfærdelige kendsgerning gik først op for hende, da forbipasserende råbte til kvinden, at Collins lå i bilen, og hun skulle skynde sig at åbne døren.

Collins' to tidligere klubber Seattle Seahawks og Baltimore Ravens har begge været ude og udtrykke deres medfølelse og begræde tabet af deres tidligere spiller.

- Må han altid blive husket for det lys og den kærlighed, som han bragte til så menneskers liv, skriver Baltimore Ravens bl.a.

Også superstjernen Russel Wilson var i går ude med en dybfølt besked til sin tidligere holdkammerat og ven.

- Til en af mine bedste holdkammerater. Du bragte glæde til hver eneste cirkel. Bliv ved med at danse i himlen. Elsker dig, AC. For evigt savnet. Hvil i fred, skriver Wilson.

Sponsoreret indhold