Sport12. april 2024

TV 2 sætter storskærm op på Islands Brygge til EM

Når kalenderen viser 14. juni står den på fodboldfeber en måned frem, og vil man have den rigtige fællesskabsfølelse kan man søge mod Island Brygge
Der er lagt op til en folke- og fodboldfest på Islands Brygge, når det danske herrelandshold er med til sommerens EM-slutrunde i Tyskland.
Der er lagt op til en folke- og fodboldfest på Islands Brygge, når det danske herrelandshold er med til sommerens EM-slutrunde i Tyskland.
 Foto: TV 2 Danmark

LÆS OGSÅ: Uefa overvejer at gentage coronasucces til EM

Sommeren 2021 blev fra et fodboldmæssigt synspunkt fuldstændig uforglemmelig, da Danmark spillede sig hele vejen i semifinalen ved EM.

For mange roligans var spørgsmålet på kampdagene ofte, hvor i alverden man skulle se kampene henne – blandt andet grundet corona, der begrænsede storskærmsmulighederne.

Gudskelov er den kinesiske virus ej mere begrænsende for vore alles ve og vel, og derfor inviterer TV 2 til fodboldfest.

I år har tv-kanalen valgt at placere sit studie ved Islands Brygge, og i forlængelse heraf er det også besluttet at sætte storskærme op, hvor alle slutrundens kampe bliver vist.

TV 2 oplyser, at der vil være plads til 8500 mennesker til arrangementet, som er gratis og bliver fyldt op efter før til mølle-princippet.

- Vi ser frem til at lave Danmarks største folkefest til EM sammen med TV 2. Det bliver med langborde og bænke på det store areal, og med alle kampene på storskærm håber vi at lave et inkluderende og mangfoldigt feel good-event, som samler publikum fra så mange nationer som muligt, siger Geir Oterhals, der er direktør for Fan Parks International, der står bag Fodboldfesten.

EM begynder den 14. juni og slutter præcis en måned senere den 14. juli – samme dag som Wimbledon-finalen i øvrigt.

Danmark spiller sin første kamp den 16. juni, hvor modstanderen er hedder Slovenien.

Sponsoreret indhold