Sport15. november 2023

Trine forklarer Vingegaards boligsituation: Vi vil stadig være i Danmark

Selv om familien nu også har en base i Schweiz, kommer familien fortsat til at være i hjemlandet
Jonas Vingegaard og Trine Hansen har i noget tid haft en bolig i Schweiz, men kommer ikke til at være mindre i Danmark fremover.
Jonas Vingegaard og Trine Hansen har i nogen tid haft en bolig i Schweiz, men kommer ikke til at være mindre i Danmark fremover.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Jonas Vingegaard til udlandet

De har teaset for at forlade Danmark længe, og onsdag kom nyheden om Jonas Vingegaard og Trine Hansens nye boligsituation så frem.

Familien har rykket rødderne op og flyttet til Schweiz.

Eller er de?

I et interview med B.T. præciserer Trine, at hele historien kørt en smule op.

For det første har hverken hun eller datteren Frida rykket adressen til hverken Schweiz eller et andet land.

For det andet kommer familien ikke til at være mindre i Danmark fremover end nu. De kommer bare til kun at være i den schweiziske bolig, som de har lejet.

– Så vi prøver at skabe ro på og flytte mindre, men det er slet ikke sikkert, at vi flytter vores adresse væk fra Glyngøre. Det er bare for at få et hjem mere. Et sted, hvor vi kan hænge et maleri på væggen og gøre det til vores eget.

Skulle man være i tvivl om, hvorvidt parret kunne se sig selv i Schweiz i mange år, har Jonas Vingegaard i dag til Ekstra Bladet afvist, at udlandseventyret bliver et langt ét af slagsen.

Spurgt om familien planlægger at bo i Schweiz, lyder det kontante svar:

– Det ved vi ikke helt. Det er ikke særlig mange år. Det er det ikke.

Boligen i verdens navle, Glyngøre, er heller ikke et, de kommer til at sælge, understreger den dobbelte Tour de France-vinder.

Sponsoreret indhold