Sport14. marts 2023

Tiger Woods skyder tilbage mod ekskæresten: Du er ikke et sex-offer!

Golfstjernen afviser nu, at ekskæresten skal have lov til at annullere en fortrolighedskontrakt
Dramaet fortsætter mellen Tiger Woods og hans ekskæreste, Erica Herman.
Dramaet fortsætter mellen Tiger Woods og hans ekskæreste, Erica Herman.
 Foto: Ritzau Scanpix

Dramaet fortsætter mellem Tiger Woods og hans kæreste gennem knap seks år, Erica Herman.

I sidste uge kom det frem, at hun har sagsøgt den berømte golfstjerne for 30 millioner dollars, ligesom hun vil have retten til at annullere en fortrolighedsaftale mellem dem.

I forbindelse med fortrolighedsaftalen har Erica Herman og hendes advokater henvist til en paragraf i lovgivningen, der betyder, at kontrakten ikke er gældende, såfremt der er beviser for seksuelt misbrug og/eller vold i forholdet.

47-årige Tiger Woods har forholdt sig tavst i sagen, men nu har amerikanske medier fået indsigt i retsdokumenter i sagen, og her afviser golfspilleren alt.

Det skriver Page Six.

Ifølge mediet skal Tiger Woods have indgivet papirerne mandag, og her afviser han, at Erica Herman skal have lov til at annullere kontrakten imellem dem, da hun - ifølge ham - ikke er et offer for seksuel vold og/eller mishandling.

Han og hans advokater påpeger, at 39-årige Erica Herman har krydset nej i boksen i retsdokumenterne, hvor hun bliver spurgt om, hvorvidt hun er blev udsat for seksuelle krænkelser.

Tiger Woods beskylder ekskæresten for at "udnytte lovgivningen" for at få sin sag for en offentlig domstol i stedet for at køre en privat retssag, som fortrolighedsaftalen kræver.

Golfstjernen bestrider også de 30 millioner dollars, som hans ekskæreste mener, han skal betale hende i erstatning for at smidt hende ud af deres fælles hjem.

I retsdokumenterne har hun fortalt, at Tiger Woods i efteråret snød hende ved at få hende til at pakke en kuffert og fortælle hende, at han havde arrangeret en kort ferie for hende.

Hun blev kørt til lufthavnen, men ved ankomsten fik hun at vide, at låsene til huset var skiftet, og at hun ikke længere var velkommen i sit tidligere hjem.

Tiger Woods påstår dog i de nye retsdokumenter, at hjemmet aldrig var hendes, og han i øvrigt på ingen måde smed hende på gaden.

Ifølge ham gav han hende penge til en ny bolig, ligesom han fik hende indlogeret på et luksushotel, indtil hun kunne finde noget fast.

- Under deres forhold inviterede mr. Woods fru Herman til at bo hos sig som hans gæst i residensen. Mr. Woods forhandlede aldrig en mundtlig lejeaftale med fru Herman, lyder det fra Tiger Woods advokater.

Sponsoreret indhold