Sport9. marts 2023

Nu er den gal igen: Tiger Woods sagsøgt af ekskæreste

Ekskæresten har desuden forsøgt at få retten til annullere en kontrakt, som hindrer hende i at fortælle detaljer om hendes forhold med golfspilleren
Tiger Woods er tilsyneladende blevet single. Golfspillerens kæreste gennem de seneste seks år, Erica Herman, går i hvert fald rettens vej mod ham.
Tiger Woods er tilsyneladende blevet single. Golfspillerens kæreste gennem de seneste seks år, Erica Herman, går i hvert fald rettens vej mod ham.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er vist de færreste, der har glemt Tiger Woods' helt store skandale tilbage i 2009, hvor det kom frem, at han havde været sin daværende hustu, Elin Nordegren, serieutro med et utal af kvinder.

Nu er den tilsyneladende gal igen for den verdensberømte golfspiller.

Det skriver TMZ og Page Six.

Ifølge de amerikanske medie er hans kæreste gennem de seneste seks år, Erica Herman, nemlig gået rettens vej.

Det har hun gjort for at få annulleret en såkaldt NDA, som er en juridisk kontrakt, der begrænser, hvilken information man må dele med offentligheden.

39-årige Erica Herman underskrev angiveligt kontrakten, dengang hun begyndte at date Tiger Woods, men ifølge retsdokumenter mener hun ikke, at den holder, og det er der en opsigtsvækkende grund til.

Tiger Woods på golfbanen med Erica Herman, som han har dannet par med de seneste seks år.
Tiger Woods på golfbanen med Erica Herman, som han har dannet par med de seneste seks år.
 Foto: Scanpix Denmark

Hendes advokater henviser nemlig i retsdokumenterne til en specifik lov, der lyder, at en sådan kontrakt ikke er gældende, såfremt der er beviser for seksuelt misbrug og/eller vold.

I retdokumenterne står der ikke, hvorvidt Erica Herman beskylder 47-årige Tiger Woods for disse ting, men ikke desto mindre er det opsigtsvækkende.

Hverken Erica Herman eller Tiger Woods har annonceret et brud mellem dem, men den nyeste udvikling tyder på, at de altså ikke længere er sammen.

Især fordi Erica Herman ikke bare har anmodet en dommer om at annullere tavshedskontrakten, men også fordi, hun har sagsøgt golfspilleren.

Hun har således sagsøgt ham for svimlende 30 millioner dollars, hvilket svarer til 211,7 millioner danske kroner.

Det har hun gjort, fordi hun påstår, at Tiger Woods tilbage i oktober 2022 låste hende ude af deres fælles hjem i Florida, og at hun ikke har haft adgang til hjemmet lige siden.

I retsdokumenterne siger hun, at Tiger Woods snød hende ved at få hende til at pakke en taske til en ferie, men da hun ankom til lufthavnen, fik hun angiveligt besked om, at hun ikke længere var velkommen i deres hjem.

Hun fortæller også, at golfspilleren trods alt betalte for hendes hotelomkostninger i en "vis periode" efterfølgende, men det gjorde han - ifølge hende - kun fordi, han vidste, han havde brudt loven ved at smide hende ud af hjemmet.

Tiger Woods har ifølge retsdokumenter afvist søgsmålet, så nu bliver det op til retten at vurdere, hvem af parterne der har ret.

Hverken Tiger Woods eller Erica Herman har udtalt sig i sagen.

Sponsoreret indhold