Sport30. januar 2024

Thorslund sender stikpille til Mahfoud: Vil sende hende i gulvet

Boksedronningen Dina Thorslund drømmer stadig om en kamp mod Sarah Mahfoud. hun er nemlig sikker på, at hun ville vinde
Dina Thorslund håber stadig, at hun og Sarah Mahfoud skal mødes i ringen. 
Dina Thorslund håber stadig, at hun og Sarah Mahfoud skal mødes i ringen.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Dina Thorslund brød kontakten til mor: Modtog grimme beskeder

I det nyeste afsnit af SE og HØRs sportspodcast 'Af Banen', stiller vi Dina Thorslund det spørgsmål, som mange danske bokse- og sportsfans går og stiller sig selv: "Hvornår skal Dina Thorslund og Sarah Mahfoud mødes?"

- Det er en sjov historie med Sarah og mig. Det står jo 1-0 til mig. Jeg har jo vundet over hende som amatør til Sjællandsmesterskaberne i 2012, indleder Dina Thorslund og uddyber:

- Jeg håber virkelig, at det sker, men om det sker, det kan jeg jo ikke svare på. Jeg synes, at vi skylder sporten, os selv og danskerne det. Det er sjældent, at vi har to danskere på så højt et niveau. Jeg synes, vi skal gøre det!

Sender stikpille

Rygterne svirrede ellers for alvor i 2023, hvor det længe virkede som om, at kampen endelig ville blive en realitet. Nu virker det imidlertid til, at kampen har lange udsigter. Dina Thorslund kan ikke svare på hvad eller hvem, der holder kampen tilbage, for hun er klar.

Det lyder som om, at bolden ligger på Sarahs banehalvdel?

- Ja, det synes jeg også, at den gør. Altså, jeg gider ikke at være den, der står og kaster med alt muligt og jeg synes, vi skal holde det pænt. Jeg hepper jo også på Sarah, når hun skal bokse. Boksesporten er så lille herhjemme, vi skal være gode til at promovere sporten godt.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-30/20230418-wen-sarah-mahfoud-03.jpg
Sarah Mahfoud gæstede "Af Banen" i 2023.

Thorslund forklarer, at en kamp mellem de to, kan være lige det som sporten har brug for herhjemme, da den i en årrække har haft trange kår:

- En kampen mellem hende og mig, det kunne være med til give sporten et boost og inspirere unge piger til at starte. Vi skal være gode mod hinanden... men når det så er sagt, så kan jeg heller ikke lade være med at drille lidt, så sådan en stikpille, det gør ikke noget, fortæller Dina Thorslund med et skævt smil.

Vil stoppe hende

Dina Thorslund er ikke i tvivl om, at hun har gode chancer mod sin forhåbentlig kommende modstander:

- Jeg er ikke ked af at sige det, jeg er ret sikker på, jeg ville vinde. Som jeg har sagt før, jeg går ikke efter at vinde, jeg går efter at stoppe hende.

- Det er nok første og sidste gang, jeg udtaler mig på den måde. Det er en aggressiv ting, at sige, men jeg kender min egen styrke, og jeg kender lidt til Sarah. Jeg ved bare, at 10 omgange med små handsker mod mig - det bliver ikke ikke sjovt for hende, fortæller hun.

Hvis du vil høre det fulde interview med Dina Thorslund, kan du trykker HER.

Dina Thorslund er lige nu i fuld gang med forberedelserne til sit livs kamp. Den 24. februar skal hun forsvare begge sine VM-titler mod tyrkiske Seren Cetin i et regulært boksebrag i Royal Arena. Kampen kan streames live gratis på Pluto TV.

Sponsoreret indhold