Sport26. marts 2023

Simon Kjær beskyttede Rasmus Højlund efter fiasko: Holdt ham væk fra pressen

Lige før at Rasmus Højlund skulle til at tale med den fremmødte presse efter Danmarks 3-2-nederlag til Kasakhstan, tog Simon Kjær ham med i omklædningsrummet
Rasmus Højlund kom i første omgang ikke til at snakke med pressen. Det sørgede Simon Kjær for.
Rasmus Højlund kom i første omgang ikke til at snakke med pressen. Det sørgede Simon Kjær for.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær var tydeligt ikke tilfreds efter Danmarks skuffende 3-2-nederlag til Kasakhstan, hvor han blandt andet kaldte præstationen pinlig.

Efter interviewet blev seerne på TV 2 lovet et interview med den nye danske stjerneangriber Rasmus Højlund, der igen på trods af nederlaget imponerede og scorede to mål.

Men sådan skulle det ikke være, for da Simon Kjær var færdig med interviewet lige efter kampen, stod den 20-årige Højlund egentlig og ventede på at lade sig interviewe af Morten Ankerdal.

Simon Kjær tog armen om Rasmus Højlund og tog ham med ned i omklædningsrummet, så den unge angriber ikke skulle svare på spørgsmål om, hvorfor en dansk 2-0-føring blev til en decideret fiasko.

- Jeg synes, det er top-anførerarbejde. Han står i interviewet lige før og fortæller om alt det, der er gået galt, og Rasmus Højlund er meget impulsiv – det oplevede vi i torsdags, hvor alt gik godt, siger TV 2 SPORTs fodboldekspert Jonas Hebo Goldmann, da det efterfølgende blev fortalt.

- Så jeg kan godt lide en anfører, der tager ansvar og passer på sit hold.

Efterfølgende lykkedes det TV 2 at få et interview med Rasmus Højlund, der mener, at det var en fair beslutning, som Simon Kjær tog.

- Jeg synes, det var fair nok. Jeg var helt oppe at ringe på det tidspunkt, så jeg synes, det var en god beslutning, fortæller Rasmus Højlund.

Sponsoreret indhold