Sport16. april 2024

Rhein-Neckar Löwen bekræfter: Juri Knorr vil væk

Juri Knorr har informeret klubben om, at han skifter væk senest i sommeren 2025
Juri Knorr kan være på vej til Aalborg Håndbold. 
Juri Knorr kan være på vej til Aalborg Håndbold.
 Foto: Cathrin Mueller/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Tv-bommert: Afslører det hele

Aalborg Håndbold og Juri Knorr-sagaen udvikler sig nærmest dag for dag.

Tirsdag blev heller ikke en undtagelse.

Knorrs klub, Rhein Neckar Löwen, bekræfter nemlig nu, at den tyske stjerne har informeret klubben om, at han vil prøve sig af i en ny klub.

– Vi har altid haft en åben og ærlig dialog med Juri, hvori vi har behandlet hinanden med den største respekt. Både dengang vi underskrev kontrakten og nu. Juri informerede os for et par uger siden om, at han vil være prøve noget nyt i sommeren 2025 og dermed gøre brug af sin klausul i kontrakten, der ellers løber til 2026, siger klubbens administrerende direktør Jennifer Kettemann i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Flere både tyske og danske medier har de seneste par uger sendt Juri Knorr til Aalborg Håndbold. Enten fra sommeren 2025 eller allerede inden den kommende sæson.

I weekenden kom ingen ringere end den tyske landstræner Alfred Gislason til at puste ret så kraftigt til de rygter.

På direkte tv fik han nemlig fortalt, at Knorr forlader den tyske klub til fordel for Aalborg Håndbold.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/21073434337235-1920x1364we.jpg
Den tyske landstræner Alfred Gislason (tv.) og Juri Knorr (th.).
 Foto: Soeren Stache/AP/Ritzau Scanpix

Juri Knorr selv vil dog fortsat ikke udtale sig om Aalborg-rygterne, men slår fast, at han er 100 procent dedikeret til sin tyske klub resten af sæsonen.

– Siden jeg kom til Löwen, har vi talt lige så åbent og ærligt, som jeg kunne ønske. Det samme gælder i denne sag. Jeg kan ikke påvirke, hvad der bliver skrevet, sagt eller spekuleret om i medierne. Jeg vil koncentrere mig om sport nu og her sammen med holdet, siger han.

23-årige Juri Knorr har blandt andet gjort sig bemærket med flotte præstationer for det tyske landshold de seneste par slutrunder, hvor det er blevet til udtagelser til All Star-holdene.

Sponsoreret indhold