Sport15. april 2024

Alfred Gislason i tv-bommert: Afslører Juri Knorr-skifte til Aalborg

Den tyske landstræner kom givetvis til at tale en smule over sig i weekenden
Den tyske landstræner Alfred Gislason (tv.) og Juri Knorr (th.). 
Den tyske landstræner Alfred Gislason (tv.) og Juri Knorr (th.).
 Foto: Soeren Stache/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Atleter raser over OL-dragter: Mine kønsdele falder ud!

Rygterne omkring den tyske stjerne Juri Knorrs skifte til Aalborg har svært stærkt tiltagende de sidste par uger. Ikke mindst i kølvandet på Mikkel Hansens annoncerede karrierestop til sommer.

Hverken Aalborg Håndbold eller Knorrs nuværende klub Rhein Neckar-Löwen har dog bekræftet, at et en aftale skulle være på plads. Og en aftale er nødvendig, for Knorr har kontrakt med den tyske storklub til 2026.

I weekenden kom der så en udmelding, der må betragtes som det tætteste på en bekræftelse, uden at klubberne selv har meldt noget ud. Det skete på den tyske kanal ARD, hvor den tyske landsholdstræner Alfred Gislason måske fik sagt lidt mere, end hvad de to klubber vil være glade for.

– Han informerede mig et par dage inden, indleder Gislason sit svar til spørgsmålet, om hvorvidt han kunne bekræfte Knorrs fremtid.

– Det er selvfølgelig trist for Rhein-Neckar Löwen, der har bygget meget op omkring ham de seneste par år, og han er først lige begyndt sin karriere. På den anden side tager han til en klub, der spiller Champions League, og der vil helt klart være lidt mindre pres på hans skuldre der, lyder det videre.

De ret så afslørende ord kom lørdag i pausen af det tyske kvindelandsholds OL-kvalifikationsopgør mod Montenegro.

Hverken Aalborg Håndbold eller Rhein-Neckar Löwen har af- eller bekræftet landstrænerens ord.

Sponsoreret indhold