Sport16. april 2024

Rashee Rice sagsøgt for tocifret millionbeløb

To personer, der var involveret i bilulykken, har nu sagsøgt Kansas City Chiefs-stjernen
Rashee Rice var i februar med til at vinde Super Bowl-finalen med Kansas City Chiefs, som slog San Fransisco 49ers. 
Rashee Rice var i februar med til at vinde Super Bowl-finalen med Kansas City Chiefs, som slog San Fransisco 49ers.
 Foto: Steve Luciano/ASSOCIATED PRESS

LÆS OGSÅ: Rashee Rice har meldt sig selv til politiet

I marts måned var 23-årige Rashee Rice involveret i et voldsomt biluheld i Dallas, hvor han og en 21-årig kammerat, Theodore Knox, valgte at flygte fra ulykkesstedet.

Ulykken indtraf angiveligt, da Super Bowl-vinderen kørte om kap i sin Corvette sammen med kammeraten, der kørte i en Lamborghini.

TMZ kunne fredag berette, at Kansas City Chiefs-stjernen endelig havde meldt sig selv til politiet. Han blev siden løsladt efter at have betalt en kaution på 40.000 dollars - små 280.000 danske kroner.

Millionerstatning

To personer, der hævder, at de blev kvæstet i bilulykken, har nu sagtøgt NFL-stjernen. Og regningen kan blive rigtig dyr for wide recieveren.

Sagsøgerne Edvard Petrovskiy og Irina Gromova forlanger nemlig, at Rice og Knox skal betale mere end 10 millioner dollars i erstatning. Det svarer til lidt mere en 70 millioner danske kroner.

Ifølge de to ofre, skulle både Rice og Knox forlod stedet uden at gøre nogen indsats for at hjælpe dem, der blev involveret i ulykken - trods nogle af ofrene var "alvorligt såret, blødende og synligt oprevet", det skriver TMZ.

Petrovskiy og Gromova hævder, at de som følge af ulykken har fået hjernetraumer, flænger og indre blødninger. Derfor søger de også erstatning for lægeregninger, psykiske lidelser og skade på ejendom.

Rice har endnu ikke offentligt kommenteret sagsanlægget.

Rashee Rice var i februar med til at vinde Super Bowl-finalen med Kansas City Chiefs, da de slog San Fransisco 49ers. Med et touchdown-kast i overtiden sikrede Patrick Mahomes Kansas City Chiefs titlen for andet år i streg.

Sponsoreret indhold