Sport12. april 2024

Rashee Rice har meldt sig selv til politiet

Rashee Rice blev forleden efterlyst af politiet, efter han var involveret i et voldsomt trafikuheld. Nu har Kansas City Chiefs-spilleren overgivet sig til ordensmagten
Kansas City Chiefs wide receiver, Rashee Rice, har endelig meldt sig selv til politiet. 
Kansas City Chiefs wide receiver, Rashee Rice, har endelig meldt sig selv til politiet.
 Foto: Ed Zurga/ASSOCIATED PRESS

23-årige Rashee Rice har helt sikkert truffet bedre beslutninger i sit liv, end den han traf den 30. marts, da han valgte at stikke af fra et gerningssted.

Chiefs-stjernen var involveret i et voldsomt biluheld i Dallas, hvor han og en 21-årig kammerat valgte at flygte fra ulykkesstedet.

I februar fejrede Rice (th) Super Bowl-finalesejren med holdkammeraterne fra Kansas City Chiefs.
I februar fejrede Rice (th) Super Bowl-finalesejren med holdkammeraterne fra Kansas City Chiefs.
 Foto: Steph Chambers/Ritzau Scanpix

Ulykken indtraf angiveligt, da Super Bowl-vinderen kørte om kap i sin Corvette sammen med kammeraten, der kørte i en Lamborghini.

De to kørte så vildt og farligt, at begge mistede kontrollen over deres køretøje og endte med at påkøre fire andre biler.

Fire personer blev efterfølgende behandlet for skader, mens de to førere, inklusive Rice, tog benene på nakken og stak af fra ulykkesstedet.

Han er nu anklaget for otte lovovertrædelser i forbindelse med ulykken, herunder seks tilfælde af kollision med legemsbeskadigelse, et tilfælde af kollision med alvorlig legemsbeskadigelse og et tilfælde af grov vold, det skriver PEOPLE.

Det tog noget tid, men nu har Rashee Rice endelig meldt sig selv, oplyser Dallas Police Department. Rice er efterfølgende blevet løsladt efter at have betalt en kaution på 40.000 dollar, det skriver TMZ.

Rice har ifølge PEOPLE taget det fulde ansvar for ulykken, og at han undskylder til alle, som var involveret.

En talsmand for NFL sagde onsdag, at ligaen fortsætter med at "overvåge udviklingen" i sagen.

Rashee Rice var i februar med til at vinde Super Bowl-finalen med Kansas City Chiefs, da de slog San Fransisco 49ers. Med et touchdown-kast i overtiden sikrede Patrick Mahomes Kansas City Chiefs titlen for andet år i streg.

Sponsoreret indhold