Sport15. september 2023

Primoz Roglic med kryptiske udtalelser: – Har mine egne tanker om det

Jonas Vingegaards holdkammerat Primoz Roglic har sine egne tanker om den taktik, som Jumbo-Visma har lagt for ham, Vingegaard og Sepp Kuss. De kører nemlig for at sidstnævnte skal vinde Vuelta a Espana
Jonas Vingegaard og Primoz Roglic kommer til at køre for Sepp Kuss på de resterende etaper af Vuelta a Espana.
Jonas Vingegaard og Primoz Roglic kommer til at køre for Sepp Kuss på de resterende etaper af Vuelta a Espana.
 Foto: Manuel Bruque/EPA/Ritzau Scanpix

Der er blevet skrevet og sagt meget om den vanvittige situation, som Jumbo-Visma lige nu står i.

For egentlig gik de ind til Vuelta a Espana med to kaptajner i Primoz Roglic og Jonas Vingegaard, og så Sepp Kuss som verdens bedste hjælperytter.

Men efter et kup på 6. etape tog Sepp Kuss førertrøjen efter et langt udbrud, og siden har den altså siddet på skuldrene af amerikaneren.

Og det har givet en forvirrende situation på holdet, hvor alle tre ryttere længe har ligget nummer et, to og tre i det samlede klassement.

For hvem skal man nu køre for?

Jonas Vingegaard var torsdag helt klar i spyttet. Det er alt for Sepp Kuss nu. Men er Primoz Roglic helt med på den?

Da han torsdag eftermiddag efter 18. etape blev spurgt ind til, om han selv havde svært ved ikke at gå efter sejren af TV 2, svarede han noget kryptisk på spørgsmålet.

– Ja, helt sikkert. Jeg har mine egne tanker om det, men jeg vil prøve at gøre det, så det bliver ved med at være, som det er, siger han inden han forlod interviewet, siger sloveneren, der tidligere på året vandt den italienske pendant, Giro d'Italia.

Det på trods af at Roglic tidligere i Vultaen har ytret sig om, at han under Sepp Kuss det bedste.

– Sepp har været med til alle vores sejre, og han er den første, jeg vil ønske at få sejren, fortæller han til Ekstra Bladet.

På fredagens etape kommer Sepp Kuss' førertrøje nok ikke i fare, da etapen er pandekageflad og med stor sandsynlighed ender i en spurt.

Sponsoreret indhold