Sport25. juni 2024

Nicklas Bendtner giver op: Kan ikke komme af med huset

Den tidligere fodboldspiller har i to år forsøgt at sælge sit hus i Nordsjælland til 35.000.000 kroner - men ingen er bidt på krogen endnu
Nicklas Bendtner bor sammen med kæresten, Sus Wilkins, i deres fælles lejlighed på Vesterbro.
Nicklas Bendtner bor sammen med kæresten, Sus Wilkins, i deres fælles lejlighed på Vesterbro.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner går viralt i England efter tv-optræden

Tilbuddet om et 427 kvadratmeter hus samt en over 22.000 kvadratmeter stor grund for 35.000.000 kroner har umiddelbart ikke vakt interesse blandt potentielle købere.

For Nicklas Bendtner, der i to år har forsøgt at komme af med huset i Hørsholm, har tilsyneladende givet op på at få det solgt for nuværende.

Ifølge B.T. er boligannoncen nemlig fjernet.

Selv købte tv-eksperten landejendommen for 12,9 millioner tilbage i 2020, men to år og en totalrenovering senere satte han huset til salg i 2022.

Det er dog endnu ikke lykkedes Nicklas Bendtner at score den ønskede gevinst på 22 millioner kroner - på trods af at kæresten, Sus Wilkins, tidligere på året forsøgte at gøre reklame for ejendommen, der rummer både tennisbane, en lille fodboldbane samt et træningscenter.

I mellem tiden har fodboldpensionisten formentlig adresse på Vesterbro i København, da han i december købte en lejlighed sammen med Sus Wilkins for 9,5 millioner kroner.

Sponsoreret indhold