Sport19. marts 2023

Nicki Pedersen og familien er klar på en sæson mere: – Børnene synes, det har været sjovt

Første sæson af 'Team Pedersen' er optaget og kan i øjeblikket ses på Kanal 5 og Discovery+. Nu er familien klar på endnu en sæson
Nicki Pedersen og resten af familien er klar på endnu en sæson af "Team Pedersen". 
Nicki Pedersen og resten af familien er klar på endnu en sæson af "Team Pedersen".
 Foto: Rasmus Luckmann

Den 9. februar blændede Kanal 5 og discovery+ op for den nye programserie ’Team Pedersen’, hvor man fulgte den danske speedwaystjerne Nicki Pedersen, hans kæreste Natascha Öhlin og deres tre sammenbragte børn.

Familien har nydt at lave programmet, og det har efterfølgende kastet flere positive reaktioner af sig.

– Vi har fået rigtig god respons efter de første afsnit. Børnene har fået mange positive henvendelser og søde beskeder på sociale medier, så det har været en god oplevelse, siger Nicki Pedersen til SE og HØR og tilføjer:

– Vi var på McDonalds den anden dag, hvilket jeg godt må, da jeg har tabt ti kilo de sidste to måneder, og der kom der en knægt over og fortalte, hvor fedt det var med serien, og det gør jo bare en glad.

For Nicki og kæresten Natascha var der ikke de store betænkeligheder med at lukke folk ind i deres privatliv. Det fyldte dog for dem, om børnene havde lyst til at deltage, men det har været en fed oplevelse for alle.

– Vi har naturligvis tænkt en del over, hvad børnene ville synes om det, men de synes, det har været virkelig sjovt. De har bare fået lov til at være sig selv og være ærlige, og jeg har hele tiden sagt til dem, at de skal sige og gøre præcis, som de har lyst til, forklarer den 45-årige speedwaystjerne.

Nu er spørgsmålet så, om der kommer endnu en sæson af 'Team Pedersen', men ifølge Nicki Pedersen skulle der gerne komme noget afklaring inden for et par uger.

– Vi skal snart have lagt planer for, om der skal laves endnu en sæson, men vi synes i hvert fald, det kunne være fedt.

I første sæson følger man blandt andet Nicki Pedersens vej tilbage efter et forfærdeligt styrt sidste år, der betød, at han brækkede både hoften og sit bækken.

En periode, han fortæller til SE og HØR har været et helvede.

Den flerdobbelte verdensmester er netop vendt tilbage efter skaden og er klar til løb igen.

Sponsoreret indhold