Sport23. marts 2023

Martin Ødegaard i kryptisk svar om dating-rygter: – Havde set frem til at snakke om det

Rygterne er mange omkring de to stjerner
Mystikken, om Martin Ødegaard sender hjerter til Helene Spilling, fortsætter.
Mystikken, om Martin Ødegaard sender hjerter til Helene Spilling, fortsætter.
 Foto: David Klein/AP/Ritzau Scanpix/Andreas Fadum

Siden har rygterne floreret kraftigt om det nye potentielle stjernepar. Dog uden, at nogle af parterne har ville bekræfte noget.

Først forsøgte flere norske medier, deriblandt VG, at spørge Helene Spilling ind til dating-rygterne, men hun havde ikke lyst til at svare.

Efterfølgende er også Martin Ødegaard flere gange blevet bedt om at forholde sig til rygterne – heller ikke her er de hverken blevet af- eller bekræftet.

Nu er Arsenal-stjernen samlet med det norske landshold frem imod de to EM-kvalifikationskampe mod Spanien og Georgien.

Også her blev han spurgt ind til forholdet til "Skal vi danse"-stjernen, og denne gang kom han med et noget kryptisk svar.

– Jeg havde virkelig glædet mig til at snakke med "B-team" (en podcast af norsk TV 2) om det, men de valgte ikke at spørge. Så det var faktisk lidt kedeligt, siger han til norske Dagbladet.

– Jeg var klar til at snakke om det, men nu er det for tæt på kampen, så nu må vi droppe det, udtaler han.

24-årige Martin Ødegaard kunne i øvrigt forlade London Football Awards med den fineste pris.

Han vandt nemlig prisen "Premier League Player of the Year" til showet, der hylder spillere, der til dagligt spiller i klubber i London.

26-årige Helene Spilling har i flere år hevet medaljer til sig på samlebånd som professionel danser, og så er hun en yderst populær del af den norske udgave af Vild med dans ("Skal vi danse").

Et program hun vandt i 2021 med sin partner – sportsjournalisten Simon Nitsche.

Martin Ødegaard skal forsøge at få en god start på EM-kvalifikationen, når han sammen med det norske landshold møder Spanien på lørdag.

Han må dog undvære sin legekammerat fra Premier League, Erling Braut Haaland, der har forladt landsholdslejren med en skade og derfor ikke er med mod Spanien.

Sponsoreret indhold