Sport29. januar 2024 (opd. 29. januar 2024)

Kyle Walker bryder tavsheden: Indrømmer hemmeligt barn med elskerinden

Fodboldstjernen, der for nyligt blev smidt på porten af sin gravide hustru, erkender nu, at han for fem måneder siden fik en datter med en anden kvinde
Soccer Football - FA Cup - Fourth Round - Tottenham Hotspur v Manchester City - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - January 26, 2024 Manchester City's Kyle Walker reacts Action Images via Reuters/Matthew Childs
Kyle Walker lægger sig nu fladt ned og indrømmer utroskab, der har ført til et barn med en anden kvinde end sin gravide kone.
 Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke meget mere end to uger siden, det kom frem, at Kyle Walker var blevet smidt på porten af sin bedre halvdel, Annie Kilner.

Kort efter kom det frem, at de trods bruddet venter deres fjerde fælles barn - og nu er der endnu mere nyt i den dramatiske historie.

Kyle Walker indrømmer nemlig nu, at hans tilsyneladende manglende evne til at være sin kone gennem to år tro har medført, at han har fået sig et hemmeligt barn med elskerinden.

Det gør Manchester City-spilleren i et længere interview med The Sun.

Her fortæller han, at han for fem måneder siden fik en datter med influenceren Lauryn Goodman, som han i forvejen har en tre år gammel søn med.

Sønnen fik han, da han og Annie Kilner kortvarigt gik fra hinanden tilbage i 2020.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-29/1.jpg
Kyle Walker og Annie Kilner gik fra hinanden tidligere i januar.
 Foto: MEGA

I interviewet er Kyle Walker grædefærdig over sin utroskab og undskylder til Annie Kilner, som han har dannet par med, siden de begge var teenagere.

- Det, jeg har gjort, er frygteligt, og jeg tager det fulde ansvar, siger han til det britiske medie og fortsætter:

- Jeg har taget idiotiske beslutninger. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad Annie går i gennem. Jeg har prøvet at spørge hende, men der er for meget smerte og sorg lige nu.

- Det er manden, der skal elske, passe på og være der for hende, som har gjort det her mod hende.

33-årige Kyle Walker har dannet par med Annie Kilner, siden han var 17 år gammel. De blev gift i 2022 og har tre børn sammen.

Deres kommende fjerde barn kommer angiveligt til verden til marts.

Det er ikke første gang, Kyle Walker er Annie Kilner utro.

I 2019 var han hende for eksempel utro med realitystjernen Laura Brown, der er kendt fra den britiske udgave af "Ex on the Beach".

Og så sent som sidste år blev han fanget på fersk gerning på en bar, hvor han ikke bare kyssede en anden kvinde, men også hev sin diller frem.

Læs mere om den sag lige her.

Sponsoreret indhold