Sport3. maj 2023

Katjing: Ronaldo er verdens bedst betalte atlet

Den portugisiske superstjerne tjener kassen efter sit skifte til saudiarabiske Al Nassr
Ronaldo scorer kassen efter sit skifte til saudiarabiske Al Nassr.
Ronaldo scorer kassen efter sit skifte til saudiarabiske Al Nassr.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldos kæreste Georgina Rodriguez afslører ved en fejl: Her havde de sex

Cristiano Ronaldo svømmer i pengesedler.

Tilbage i januar skiftede superstjernen Manchester United ud med saudiarabiske Al Nassr, og det har han også mærket på pengepungen.

Ronaldo er i skrivende stund verdens bedst betale atlet, hvilket fremgår af Forbes' årlige liste over sportsstjernernes indkomst.

Forbes skriver, at den 38-årige fodboldspiller over det seneste år har tjent 136 millioner dollars, hvilket svarer til godt og vel en milliard danske kroner.

Den store sum penge kommer blandt andet fra den vanvidskontrakt, som stjernen har underskrevet med Al Nassr. Ronaldo får nemlig en årsløn på 75 millioner dollars - eller hvad der svarer til 521 millioner danske kroner.

Derudover har Ronaldo fået cirka 311 millioner kroner af sin indkomst fra sine aktioner på grønsværen, mens de resterende penge er fosset ind uden for fodboldbanen.

Stjernen har blandt andet over 850 millioner følgere på tværs af Facebook, Instagram og Twitter, hvor han altså også tjener penge.

Ses der videre på Forbes' liste, er Lionel Messi portugiserens nærmeste forfølger på en andenplads. Messi har over det seneste år tjent 130 millioner dollars, hvilket svarer til godt og vel 879 millioner kroner.

Sponsoreret indhold