Sport13. marts 2024

Josh Cavallo er blevet forlovet

Fodboldspilleren, som meget modig valgte at springe ud som homoseksuel i 2021, har været på knæ for kæresten Leighton
Josh Cavallo gik verden rundt, da han i 2021 stod frem som homoseksuel. Nu er den professionelle fodboldspiller blevet forlovet med kæresten Leighton Morrell.
Josh Cavallo gik verden rundt, da han i 2021 stod frem som homoseksuel. Nu er den professionelle fodboldspiller blevet forlovet med kæresten Leighton Morrell.
 Foto: Handout/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stjernen reddede forældrene ud af brændende hus: Nu ligger han i koma

Fodboldspilleren Josh Cavallo skal giftes.

Det afslører han på Instagram.

– Starter året med min forlovede. Mr. & Mr. kommer snart. Tak til Adelaide United for at hjælpe mig med at sætte overraskelsen op.

Frieriet fandt sted på Coopers Stadium, hvor Josh Cavallos klub Adelaide United holder til.

Billederne afslører også, at det er Josh Cavallo som har været på knæ, og selvfølgelig sagde kæresten Leighton Morrell ja.

– Din endeløse støtte har betydet så meget for mig. Du har givet mig et sikkert rum i fodbold, et som jeg aldrig kunne drømme om ville være muligt, og opfordret mig til at leve hver dag i mit liv autentisk. Det føles rigtigt at dele det her specielle moment på banen, hvor det hele startede.

21-årige Cavallo trak overskrifter verden over i oktober 2021, da han sprang ud som homoseksuel.

Noget som er uhyre sjældent i den professionelle fodboldverden, og derfor havde Josh Cavallo også gjort sig mange overvejelser om, hvorvidt det var værd at gå ud med.

Og selv om stjerner som Antoine Griezmann, Gerard Piqué, Raphaël Varane og mange flere gav ham deres fulde støtte, blev Cavallo desværre svinet til af fans under en fodboldkamp ikke længe efter han kom ud.

Siden australske Josh Cavallo stod frem som homoseksuel i 2021, har han brugt sin platform til at sprede sit budskab.

Blandt de 816.000 følgere på Instagram er Helle Thorning-Schmidt også at finde.

Hun har da også været forbi Josh Cavallos opslag om forlovelsen og givet det et lille like.

Den danske forbindelse stopper dog ikke der, da Helle Thorning-Schmidt også har delt Josh Cavallos opslag på Instagram-storyen.

– Dette betyder så meget for den globale fodbold, skriver hun på storyen efterfulgt af to regnbue- og to fodbold-emojis.

Sponsoreret indhold