Sport13. marts 2024

Mark Coleman kæmper for livet: Reddede forældrene ud af brændende hus

Den tidligere UFC-stjernes datter fortæller på de sociale medier, at Mark Coleman ”kæmper for livet” på hospitalet, hvor han ligger i koma
Sådan så UFC Hall of Famer Mark Coleman ud, da han i 2010 var i sit livs form. Nu kæmper han for livet på hospitalet, efter han reddede begge sine forældre ud af et brændende hus.
Sådan så UFC Hall of Famer Mark Coleman ud, da han i 2010 var i sit livs form. Nu kæmper han for livet på hospitalet, efter han reddede begge sine forældre ud af et brændende hus.
 Foto: Neil Davidson/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Annie Knight knaldede 300 på et år: I 2025 vil hun have sex med 600 mænd

Mark Coleman, 59, kæmper i disse timer for sit liv på hospitalet.

Det afslører den tidligere UFC-kæmpers datter på Instagram.

– Som mange af jer ved var min far involveret i en husbrand med hans forældre og elskede hund Hammer. Han formåede at redde begge forældre ud af huset, men på trods af forsøget, var han ikke i stand til at redde Hammer.

– Han er i øjeblikket på hospitalet, hvor han kæmper for sit liv efter denne heroiske handling.

Ifølge Sky News ligger Coleman i koma.

Branden fandt sted i Toledo, Ohio, og det skulle angiveligt have været familiens hund Hammer, som gøede indtil Mark Coleman vågnede, da branden var i gang.

59-årige Coleman fik først sin far og mor ud af bygningen, inden han gik ind igen for at forsøge at redde Hammer – desværre uden held.

Både Mark Colemans mor og far skulle ikke være kommet alvorligt til skade, men wrestleren kollapsede på stedet og har taget skade af den massive indånding af røgen.

Da brandvæsenet ankom til stedet, brød husets tag sammen, og billederne af huset viser også, at branden har været særdeles voldsom i Toledo.

Forfatteren Jonathan Snowden, som blandt andet har skrevet flere bøger om MMA, og som angiveligt arbejder på en bog med Mark Coleman, har delt et billede af UFC-legenden fra hospitalet.

Mark Coleman blev i 2008 indlemmet i UFC’s Hall of Fame. Han nåede at blive sværvægtsmester i UFC 10 og UFC 11.

Han stoppede officielt karrieren i 2013.

Sponsoreret indhold