Sport8. september 2023

Joakim Mæhle efter kommentarer om tidligere træner: – Jeg er utrolig ked af det

Joakim Mæhle satte i landsholdslejren ord på tiden i Atalanta, men han er ked af, hvordan de ord er blevet misforstået i Italien
Joakim Mæhle føler sig misforstået af de italienske medier, efter sine udtalelser om sin tidligere træner i Atalanta.
Joakim Mæhle føler sig misforstået af de italienske medier, efter sine udtalelser om sin tidligere træner i Atalanta.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Efter 2,5 år i Atalanta var det i sommer tid til at finde nye græsgange for Joakim Mæhle, der skiftede til tyske Wolfsburg, hvor også Jonas Wind har sin daglige gang.

Op til den danske 4-0-sejr over San Marino blev Joakim Mæhle forholdt til skiftet, og hvordan han havde det i Italien, hvor han fortalte om træner Gian Piero Gasperinis ledelsesstil, som den danske back oplevede som hård og upersonlig.

Men efter landskampen torsdag aften fortæller Joakim Mæhle til Ekstra Bladet, at han er ked af, at hans udtalelser er blevet oversat på i den italienske presse.

Han har været i knotakt med sin fysioterapeut i Atalanta, om hvordan det er blevet oversat, og han fortæller, at det er helt forkert, og han føler sig misforstået.

– Det er blevet så misforstået og så forkert oversat. Jeg så også, at nogen havde oversat det til, at jeg havde sagt, at jeg havde været i et fængsel. Det har jeg overhovedet ikke sagt, og det er jeg utrolig ked af, siger Joakim Mæhle til Ekstra Bladet.

Han fortæller også, at han er blevet kontaktet af vrede Atalanta-fans.

Mæhle slår fast, at hans udtalelser ikke var en direkte kritik mod Gasperini, men et svar på, hvad det var, der gjorde, at det var en hård tid i det italienske. Faktisk mener han, at Gasperini er en fantastisk dygtig træner.

Danmark møder søndag aften Finland

Sponsoreret indhold