Sport22. marts 2023

Irina Shayk afslører: Mistede 11 millioner Instagram-følgere efter bruddet med Cristiano Ronaldo

Det store tab af følgere kom efter, at Irina Shayk opfordrede en større del af sine følgere til at stoppe med at følge hende
Fra 2010 - 2015 dannede Irina Shayk par med Cristiano Ronaldo. Da de gik fra hinanden, gik det særligt ud over Shayks Instagram-følgere, som flugtede væk.
Fra 2010 - 2015 dannede Irina Shayk par med Cristiano Ronaldo. Da de gik fra hinanden, gik det særligt ud over Shayks Instagram-følgere, som flugtede væk.
 Foto: NDZ/STAR MAX/IPx

Fra 2010 – 2015 var Irina Shayk i et forhold med den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo.

Da bruddet fandt sted gik den 37-årige russiske model fra at være en del af fodboldens hotteste par til pludseligt at blive glemt stille og roligt.

Og det fik særligt store konsekvenser for Irina Shayks følgertal på Instagram.

Efter bruddet fortalte Irina Shayk til sine følgere, at de skulle stoppe med at følge hende, hvis de kun kendte hende som Ronaldos kæreste.

Den kommentar mistede Shayk hele 11 millioner følgere på i løbet af 24 timer.

I dag har supermodellen 21,3 millioner følgere på Instagram. Det er dog intet i forhold til ekskæresten, da Cristiano Ronaldo følges af hele 564 millioner.

Forholdet mellem Shayk og Ronaldo sluttede angiveligt, da de var uenige om, hvorvidt de skulle til at starte en familie sammen.

Tidligere har rygterne hos de udenlandske medier også været, at Irina Shayk ikke havde det bedste forhold til Ronaldos mor, og blandt andet nægtede at komme til morens fødselsdag.

En repræsentant for den russiske supermodel har dog afvist rygtet og fortalte dengang, at Irina havde et tæt forhold til Ronaldos familie gennem hele forholdet.

Imens Cristiano Ronaldo fandt sammen med Georgina Rodriguez i 2016, fandt Irina Shayk sammen med Bradley Cooper kort efter bruddet med Ronaldo.

Cooper og Shayk gik sidenhen fra hinanden, men i november pustede de til rygterne om, at de havde fundet sammen igen.

Sponsoreret indhold