Kendte8. november 2022

Bekræfter de det lige her? Bradley Cooper og Irina Shayk sammen igen

Skuespiller Bradley Cooper og model Irina Shayk forsøgte ikke at skjule deres følelser for hinanden, da de gik tur i New York
Feriebilleder af Irina Shayk og Bradley Cooper har sat gang i spekulationerne. 
Friske fotos af Irina Shayk og Bradley Cooper bekræfter, at de har fundet melodien igen.
 Foto: Ritzau Scanpix/zz/XPX/STAR MAX/IPx

Rygterne har længe svirret om en genantændt flamme mellem Bradly Cooper og Irina Shayk.

I sommer pustede eksparret gevaldigt til rygterne, ja og flammen, da de sammen holdt hed ferie på Bahamas. Rygterne tog til, da de i forleden gik på slik eller ballade-tur i anledning af halloween sammen med deres femårige datter Lea.

Irina postede et brandvarmt billede fra Halloweenfestlighederne på Instagram, hvor hun sidder på skødet af Bradley Cooper undercover som bjørn.

Nu bekræfter parret på det nærmeste, at de har genoptaget deres gamle romance.

For ”Silver Linings Playbook”-stjernen og modellen blev mandag spottet på en gåtur sammen i New York, og de kunne ifølge Daily Mail ikke holde fingrene fra hinanden, da de gik arm i arm gennem storbyens gader.

Skuespilleren og skønheden dannede par fra 2015 til 2019. Kærligheden kuldsejlede efter optagelserne til filmhittet "A Star is Born", hvor Bradley Cooper spillede over for Lady Gaga.

For Irina beskyldte sin daværende mand for at have en affære med "Pokerface"-sangerinden.

Det seneste års tid er deres forhold gået fra iskoldt til varmere temperaturer, og efter billederne at dømme er det igen ganske hedt i mellem dem.

Sponsoreret indhold