Sport11. juli 2023

Indlagt på intensivafdelingen: Van der Sar kommunikerer efter hjerneblødning

Den tidligere stjernemålmand kommunikerer efter sin hjerneblødning. Han forbliver dog på intensivafdelingen
Edwin van der Sar er fortsat indlagt på intensivafdelingen med en hjerneblødning.
Edwin van der Sar er fortsat indlagt på intensivafdelingen efter en hjerneblødning.
 Foto: Gerrit Van Keulen/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Edwin van der Sar fortsat indlagt på intensivafdeling efter hjerneblødning: Nu reagerer konen

Den tidligere fodboldstjerne Edwin van der Sar, der i dag er administrerende direktør i fodboldklubben Ajax, blev i starten af måneden indlagt på intensivafdeling med hjerneblødning.

Meldingerne har siden været, at van der Sar er i stabil tilstand, men man er fortsat bekymret for den tidligere stjernemålmand.

Nu kommer Ajax med en ny opdatering på van der Sars helbred. Det gør fodboldklubben tirsdag aften på Twitter på baggrund af ord fra direktørens kone, Annemarie van der Sar.

- Edwin ligger stadig på intensivafdelingen, men er stabil. Han er ikke i livsfare. Hver gang, vi kommer og besøger ham, er han kommunikativ.

- Vi må vente tålmodigt for at se, hvordan hans situation udvikler sig, beretter Annemarie van der Sar fra Kroatien, hvor manden er indlagt.

Edwin van der Sar har været administrerende direktør i Ajax siden 2016. I slutningen af maj blev det dog meddelt, at hollænderen efter eget ønske stopper som direktør 1. august.

52-årige van der Sar har en lang karriere bag sig. Han har blandt andet været keeper i klubber som Juventus, Manchester United og Ajax, hvor han altså i dag sidder som administrerende direktør.

Edwin van der Sar nåede at vinde Champions Leauge med både Manchester United og Ajax. For Hollands landshold nåede han 130 landskampe - næstflest af alle i historien.

Sponsoreret indhold