Sport23. november 2022

Helle Thorning i regnbuestriber: Hygger med FIFA-boss

Helle Thorning overværede Danmarks VM-kamp mod Tunesien i en regnbuestribet jakke. Efter kampen fik hun sig en snak med FIFA-præsidenten, Gianni Infantino
Den stribede regnbuejakke bliver vist frem i Qatar. Også foran FIFA-præsidenten Gianna Infantino.  
Den stribede regnbuejakke bliver vist frem i Qatar. Også foran FIFA-præsidenten Gianna Infantino.

Der er blevet snakket meget om regnbuestribernes symbol og dets plads i Qatar i disse dage.

En, der virkelig viser dem frem, er den tidligere danske statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Således er hun blevet set flere steder rundt omkring med sin blå jakke, der bærer regnbuestriberne på begge ærmer. Et symbol, fans bliver forbudt at bære, og som flere landshold har droppet at bære på deres anførerbind.

Men Helle Thorning-Schmidt bærer symbolet til syne for alle omkring hende.

Ikke mindst chefen for det hele, FIFA-præsidenten, Gianni Infantino, som den tidligere statsminister mødte og snakkede med efter Danmarks kamp mod Tunesien.

Hvad de to helt præcist snakkede om, vides ikke, men de ligner begge to nogle, der hyggede sig.

Og helt utilfreds med Helle Thorning-Schmidts tøjvalg kan FIFA-præsidenten næppe have været, for efterfølgende valgte FIFA også selv at poste billeder på deres hjemmeside om de to personers møde.

FIFA og VM-arrangørerne er blevet kritiseret heftigt for deres modstand mod den frie vilje til at bære rengbuestriberne, så måske FIFA øjner muligheden for lidt god omtalte med billeder af Helle Thorning-Schmidt og hendes populære jakke.

Helle Thorning-Schmidt har på sin Instagram åbnet op om den omstridte jakke og hendes holdning til det danske landsholds boykot af ONE LOVE-anførerbindet.

Sponsoreret indhold