Sport5. oktober 2023

Efter kritik: Nu forklarer NFL den massive Taylor Swift-dækning

NFL har fået kritik for at fokusere for meget på Taylor Swift, mens hun har set flirten Travis Kelce spille
NFL svarer nu på, hvorfor de fokuserer så meget på Taylor Swift under kampene, hvor hun er på stadion.
NFL svarer nu på, hvorfor de fokuserer så meget på Taylor Swift under kampene, hvor hun er på stadion.
 Foto: Denny Medley/Reuters/Ritzau Scanpix

Alle taler om den flirt, der er gang imellem Taylor Swift og NFL-spilleren Travis Kelce.

Og det er da heller ikke gået organisationen NFLs næse forbi. Hele 17 gange blev Taylor Swift vist på seernes tv-skærme under kampen mellem Kansas Chiefs og New York Jets.

Og på X har de hele organisationens bio været fyldt med forskellige Taylor Swift-reference, og det har fået flere fans til at undre sig over, om NFL favoriserer Kansas Chiefs, hvor Travis Kelce spiller.

Og nu har organisationen fjernet referencerne fra deres bio.

Over for The New York Post forklarer NFL, hvorfor man først og fremmest har valgt at fokusere så meget på forholdet mellem Taylor Swift og Travis Kelce, og hvorfor teksten nu er blevet fjernet.

"Vi ændrer ofte vores bio og profilbillede baseret på, hvad der sker i og omkring kampene og kulturelt i sporten. Nyheden om Taylor Swift og Travis Kelce er et popkulturelt øjeblik, som vi har fanget i øjeblikket."

"Det er en blanding af sport og underholdning, og vi har set en utrolig positivitet omkring sporten," svarer NFL.

"Langt størstedelen af vores indhold er forblevet fokuseret på kampen, spillerne og en række andre initiativer," fortsætter de i svaret på beskyldningerne om, at de skulle favorisere Kansas Chiefs.

Det er dog ikke kun Taylor Swift, der har trukket opmærksomhed på stadion. For til Kansas Chiefs' kamp mod New York Jets, havde Taylor Swift hevet sine kendisvenner Ryan Reynolds, Blake Lively og Hugh Jackman med til kampen.

De to turtelduer er også blevet set have kærlig kontakt med hinanden til en efterfest, men hverken Swift eller Kelce har sat ord på forholdet endnu.

Sponsoreret indhold