Kendte28. september 2023

Helt nye billeder afslører: Taylor Swift kan ikke holde fingrene fra Travis Kelce

Sangerinden nussede løs på sin nye NFL-flirt til festen efter kampen forleden, viser helt nye billeder
Sådan så det ud, da Travis Kelce og Taylor Swift forlod stadion sammen. Nu er der dukket nye og mere kærlige billeder op af de to kendisser.
Sådan så det ud, da Travis Kelce og Taylor Swift forlod stadion sammen. Nu er der dukket nye og mere kærlige billeder op af de to kendisser.
 Foto: Twitter

Hvis man godt kan lide pladderromantiske Hollywoodfilm, så skal man vist til at følge med i Taylor Swifts kærlighedsliv, for her ser det ud til, at der i øjeblikket udspiller sig en vaskeægte romance.

En romance, der startede med, at NFL-stjernen Travis Kelce erklærede sin kærlighed for sangerinden, og som forleden peakede, da hun pludselig dukkede op på stadion til en af hans kampe.

Nu tager kærlighedshistorien dog endnu et nøk opad.

For selvom Taylor Swift og Travis Kelce forlod stadion side om side efter kampen i søndags, så har vi hidtil ikke set de to kendisser i nogen form for nærkontakt.

Men det får vi lov til nu.

TMZ er nemlig kommet i besiddelse af spritnye billeder fra efterfesten i kølvandet på Kansas City Chiefs sejr over Chicago Bears.

Her havde Travis Kelce inviteret venner, familie og medspillere med på en restaurant sammen med Taylor Swift, og her blev det (måske) nye par fanget i lidt kærlig kontakt for første gang i offentligheden.

På billeder kan man se, hvordan 33-årige Taylor Swift hænger hen over den ligeledes 33-årige Travis Kelce foran alt og alle på restauranten.

Hun har sin ene arm rundt om ham, mens hun nusser ham løs i nakken.

Hverken Travis Kelce eller Taylor Swift har for alvor sat ord på deres relation.

Sikkert er det dog, at NFL-stjernen i juli var til en af hendes koncerter, hvor han forgæves forsøgte at få hendes nummer.

Det fortalte han efterfølgende i sin og sin bror Jason Kelces podcast, "New Heights", og det tyder altså på, at Taylor Swift må have hørt afsnittet, da de efterfølgende er kommet i kontakt med hinanden.

Ifølge rygterne har de datet en smule siden da, hvilket tilsyneladende er gået så godt, at sangerinden altså dukkede op på stadion forleden.

Her stod hun i Travis Kelces private VIP-boks sammen med hans mor, hvilket du kan se en video af herunder:

Sponsoreret indhold