Sport16. april 2024

Disney slår fast: Ikke styr på det endnu

Rettighederne er sikret, men Disney har endnu ikke styr på, hvordan og med hvem Europa- og Conference League-produktionerne skal udforme sig
Direktøren fortæller nu om planerne. 
Direktøren fortæller nu om planerne.
 Foto: Disney

LÆS OGSÅ: Massive rygter: Nu bekræfter klubben

Bold.dk erfarede mandag, at Disney+ har sikret sig rettighederne til Europa League og Conference League fra den kommende sæson.

Tirsdag bekræftede Disney så historien, og beskrev i løse vendinger deres planer for dækningen af de to europæiske turneringer.

Planerne inkluderer blandt andet danske eksperter og kommentatorer, men så rækker informationen ikke så frygteligt langt videre.

Vil der blive leveret studieproduktioner på stadion, hvis danske hold spiller med? Vil de have danske reportere og kommentatorer på plads på stadion og levere en såkaldt "on site"-produktion af kampene?

De eventuelle spørgsmål fra fans og seere synes ikke besvaret, og det er der en god grund til.

Den del er der nemlig ikke helt styr på endnu.

– Vi ser frem til at tilbyde både gamle og nye fodboldfans en rigtig god seeroplevelse, men de præcise detaljer må jeg vende tilbage til dig med, når vi nærmer os kickoff i september, siger Hans van Rijn, administrerende direktør for The Walt Disney Company Nordic & Baltic, til SE & HØR.

Det er ej heller afsløret, hvilke eksperter og kommentatorer, der skal dække turneringer for Disney+.

Til gengæld har man fundet frem til personen, der skal være med til at lede og sætte "holdet".

– Lige nu er vi rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har vundet disse rettigheder og har fuldt fokus på at samle et lokalt team. Vi har for nylig ansat Anders Bay til at lede holdet, og vi er rigtig glade for at have ham med om bord, uddyber Hans van Rijn.

Mindst tre danske hold vil fra næste sæson skulle spille minimum kvalifikation til de to turneringer.

Sponsoreret indhold