Sport31. januar 2024

Dina Thorslund trænes af ekskæresten: Sådan får de det til at fungere

Dina Thorlund og Thomas Madsen har opnået fantastiske resultater sammen i ringen, men det har bestemt ikke altid været nemt
Dina Thorslund fortæller sin historie i det nyeste afsnit af 'Af Banen'. 
Dina Thorslund fortæller sin historie i det nyeste afsnit af 'Af Banen'.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Dina Thorslund brød kontakten til mor: Modtog grimme beskeder

Kunne du arbejde tæt sammen med din ekskæreste? Det spørgsmål ville de fleste nok svare "ellers tak" til. Men Dina Thorslund gør tingene på sin egen måde.

I det nyeste afsnit af SE og HØRs sportspodcast 'Af Banen', fortæller den dobbelte verdensmester om at arbejde sammen den træner, som hun engang delte hele sit liv med - og deler en søn med. De to har opnået fantastiske resultater sammen, men det har bestemt ikke altid været let, afslører Dina Thorlund:

- Der har været tidspunkter, hvor Thomas ikke har været den bedste træner for mig. Det var ikke godt for mig. Specielt omkring bruddet.

- Da jeg fandt en anden (efter bruddet, red.), der begyndte det at blive svært for Thomas. Så skete der ting og sager og... ja, det var fuldstændig crazy. Jeg fandt et andet sted at være, for det gik helt over gevind. Alligevel beholdte vi det professionelle samarbejde, hvilket, når jeg kigger tilbage nu, er det fuldstændig sindssygt, fortæller Dina Thorslund.

Forbundet af sønnen

Som 20-årig blev Dina Thorslund mor til sønnen Adrian, som hun deler med Thomas Madsen. Så når Thomas sender Dina i ringen, er det ikke kun hans bokser, men også moderen til hans søn. Og netop sønnen blev nøglen til det gode samarbejde, fortæller Thorslund:

- Hvis ikke vi havde haft Adrian, så tror jeg ikke, vi havde fortsat. Jeg vidste, at et professionelt brud med Thomas ikke ville være bedre for vores samarbejde om Adrian. Det er blevet godt efterfølgende og har givet os en styrke. På godt og ondt, så kender vi hinanden rigtig godt. Derfor kan Thomas reagere på en måde, som andre trænere ikke kan.

- Vi kom igennem den svære periode og har efterfølgende haft et mega godt samarbejde. Så længe vi har øje for Adrians ve og vel, så finder vi den bedste løsning, forklarer hun.

Hvis du vil høre det fulde interview med Dina Thorslund, kan du trykker HER.

Dina Thorslund er lige nu i fuld gang med forberedelserne til sit livs kamp. Den 24. februar skal hun forsvare begge sine VM-titler mod tyrkiske Seren Cetin i et regulært boksebrag i Royal Arena. Kampen kan streames live gratis på Pluto TV.

Sponsoreret indhold