Sport24. marts 2023

Den danske landsholdsprofil Jens Stryger Larsen har ikke fået udbetalt løn i fire måneder:

Jens Stryger har ikke fået udbetalt løn af Trabzonspor i fire måneder
Jens Stryger Larsen (th.) har ikke fået udbetalt løn af Trabzonspor i snart fire måneder.
Jens Stryger Larsen (th.) har ikke fået udbetalt løn af Trabzonspor i snart fire måneder.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at fodboldspillere i de fleste tilfælde får en fin hyre for deres arbejde.

På trods af det, så er det stadig super træls, når arbejdsgiveren ikke udbetaler løn. Og det problem står landsholdsprofilen Jens Stryger med lige nu.

Hans tyrkiske arbejdsgiver, Trabzonspor, har nemlig ikke udbetalt løn til ham i nu fire måneder.

Det fortæller han til B.T.

– Til april er det fire måneder uden løn. Jeg er fortrøstningsfuld. Jeg har en kontrakt, og jeg er sikker på, at jeg nok skal få løn snart. Men jeg har selvfølgelig ikke uendelig tålmodighed – for jeg har en aftale, og en aftale skal overholdes, fortæller han i landsholdslejren morgenen efter den danske 3-1-sejr over Finland.

Der er hverken en præsident eller cheftræner i den tyrkiske klub, og det giver ifølge Jens Stryger en mærkelig situation i klubben og i Tyrkiet generelt, der stadig er hårdt ramt efter et kraftigt jordskælv rystede landet for godt to måneder siden.

Han er dog fortrøstningsfuld og tror, at der kommer styr på tingene.

Jens Stryger Larsen har spillet flere år i Italien for Udinese, før han i sommeren 2022 skiftede pizza ud med tyrkisk fladbrød.

Han er i disse dage en del af landsholdstruppen, der rejser til Kasakhstan. En rejse, der er lidt speciel, fordi spillerne ikke må sove på den længere flyvetur, de skal på.

I torsdagens kamp mod Finland fik han lige under 30 minutter på banen, da han blev skiftet ind på venstrebacken i stedet for Joakim Mæhle.

Sponsoreret indhold