Sport12. juli 2023

Danskerne dropper Jonas Vingegaard: Tror mere på Tadej Pogacar som Tour de France-vinder

Danskerne ser ud til at have mistet tiltroen til, at Jonas Vingegaard kan hive den samlede sejr hjem i Tour de France. Flere har sat penge på Pogacar hos Danske Spil
Hos Danske Spil vil danskerne hellere spille på Tadej Pogacar end på Jonas Vingegaard.
Hos Danske Spil vil danskerne hellere spille på Tadej Pogacar end på Jonas Vingegaard.
 Foto: Ritzau Scanpix

Godt nok fører Jonas Vingegaard Tour de France med små 17 sekunder ned til ærkerivalen Tadej Pogacar, men forspringet til sloveneren har været større, end det er lige nu.

Når det kommer til bjergetaper, står den lige nu 2-1 til Pogacar, der har taget tid på Jonas Vingegaard, end danskeren har taget på den slovenske superstjerne.

Hos Danske Spil har Jonas Vingegaard også været favoritten til at tage sejren, men det ændrede sig, da Pogacar igen søndag tog tid på sin danske rival.

Før etapen havde 60 procent af Danske Spils brugere sat penge på en samlet Vingegaard-sejr, mens 40 procent havde set sig lune på sloveneren.

”Men i søndags skete der noget, da Pogacar satte Vingegaard på Puy de Dôme. Efter det er billedet vendt, og 65 procent af indskuddene er kommet på Pogacar som samlet vinder, mens kun 35 procent er kommet på Vingegaard," fortæller Peter Emikke Rasmussen, der er oddssætter hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

"Så det kunne tyde på, at danskerne er vendt på en tallerken og mener, at det ser mere end svært ud for sidste års danske vinder,” fortsætter han.

Intet er dog afgjort i årets Tour endnu. Onsdag kører feltet ud på 11. etape, som med stor sandsynlighed bliver en dag for de hurtige sprintere.

Fredag rammer Touren igen bjergene, og her har Jonas Vingegaard eller Tadej Pogacar igen stor mulighed for at vinde tid på hinanden.

Der skal i alt køres 21 etaper i Tour de France, der slutter 23. juli på den ikoniske Champs-Élysées i Paris.

Sponsoreret indhold