Sport9. februar 2023

Dansk stjerne i sorg: Tidligere holdkammerat fundet død

Andreas Maxsø sender en rørende hyldest til sin tidligere holdkammerat Ahmet Eyüp Türkaslan, der på tragisk vis har mistet livet
Andreas Maxsø begræder tabet af den tidligere holdkammerat Ahmet Ayüp Türkaslan, der er død efter jordskælvene i Tyrkiet. 
Andreas Maxsø begræder tabet af den tidligere holdkammerat Ahmet Ayüp Türkaslan, der er død efter jordskælvene i Tyrkiet.
 Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

En tragedie har ramt fodboldverdenen.

Tidligere på ugen ramte flere alvorlige jordskælv Tyrkiet og Syrien, og flere tusinde mennesker har mistet livet som følge af de skader, jordskælvene har forsaget.

De forfærdelige hændelser har også ramt fodboldverdenen.

Tirsdag mistede den tyrkiske målmand Ahmet Eyüp Türkaslan livet efter at være blevet fanget under murbrokkerne af en ødelagt bygning. Han blev 28 år gammel.

Det har bragt sorg over store dele af den internationale fodboldverden, og det gælder også danske Andreas Maxsø, der har været holdkammerat med Ahmet Eyüp Türkaslan.

Andreas Maxsø har reageret på dødsfaldet på sin Instagram.

Andreas Maxsø har delt dette billede på sin Instagram-story.
Andreas Maxsø har delt dette billede på sin Instagram-story.
 Foto: Instagram

- Normalt poster jeg ikke særlig tit på Instagram, men idag er er en undtagelse, starter han beskeden henover et billede af Ahmet Eyüp Türkaslan.

- I dag har vi mistet en god kamp. Eyüp din kriger, hvil i fred. Las os alle sende vores tanker til alle ofte og familie i Tyrkiet og Syrien.

De to spillede sammen i tyrkiske Osmanlispor (Nu Ankaraspor) i 2017/2018-sæsonen.

Andreas Maxsø skiftede efter den sæson til schweiziske FC Zürich. Ahmet Eyüp Türkaslan skiftede samme sommer til Baskent Safakspor.

Ahmet Eyüp Türkaslan spillede i denne sæson for Yeni Malatyaspor. Klubben begræder tabet af deres spiller.

En anden af klubbens profiler, Christian Atsu, blev også fanget under en af de mange kollapsede bygninger. De første meldinger gik på, at han blev reddet ud af murbrokkerne i live og transporteret på hospitalet.

Onsdag er der dog kommet flere modstridelige meldinger om Atsus helbred, da klubbens træner har udtalt, at han fortsat ikke var blevet fundet.

Andreas Maxsø skiftede i vintertransfervinduet fra Brøndby IF til amerikanske Colorado Rapids.

Sponsoreret indhold