Sport9. februar 2023 (opd. 18. februar 2023)

Nu er der tvivl igen: Er Christian Atsu i live eller ej?

Christian Atsu blev først meldt i god behold efter jordskælv. Siden er der kommet modstridende meldinger
Der er på ny tvivl om, hvorvidt Christian Atsu i virkeligheden er blevet reddet ud af murbrokkerne efter jordskælvene i Tyrkiet. 
Der er på ny tvivl om, hvorvidt Christian Atsu i virkeligheden er blevet reddet ud af murbrokkerne efter jordskælvene i Tyrkiet.
 Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

SENESTE: Nu er fodboldspilleren desværre fundet død

Der er igen opstået forvirring om, hvorvidt den ghanesiske kantspiller Christian Atsu er i sikkerhed efter mandagens voldsomme jordskælv i Tyrkiet.

Det skriver nyhedsbureauet AFP onsdag aften.

Efter at Atsu tirsdag af Ghanas Fodboldforbund blev meldt reddet ud af murbrokkerne og under behandling, er der kommet modstridende meldinger.

Onsdag siger Volkan Demirel, cheftræner for Cristian Atsus tyrkiske klub Hatayspor, at fodboldspilleren ikke er blevet fundet.

- Jeg har ikke gode nyheder. Stadig ikke fundet under murbrokkerne, siger han.

Hatayspor holder til i provinsen Hatay, der ligger i den sydlige del af Tyrkiet. Af den grund befandt angriberen sig tæt på jordskælvets epicentrum.

Også en agent tilknyttet Atsu ved navn Gaynor Frascione siger, at hun er bekymret for sin klient.

- Vi ved det ikke. Alle forsøger at finde det behandlingssted, hvor han kan befinde sig, siger hun.

- Vi ved ikke (om han stadig er i live, red.). Der var også 18 ghanesiske studerende i bygningen. Ambassadøren for Tyrkiet sagde, at han blev reddet. En læge kom med en udtalelse, men det er komplet kaos, tilføjer hun.

Den nu 31-årige kantspiller tilbragte mellem 2013 og 2017 fire sæsoner på kontrakt i Chelsea uden at få debut for førsteholdet.

I stedet blev han udlejet til en række andre klubber, deriblandt Vitesse og Malaga, inden han kom til Newcastle, hvor han siden skrev en fast kontrakt.

Siden starten af denne sæson har han været tilknyttet Hatayspor i den bedste tyrkiske række.

Det var mandag klokken 04.17 lokal tid, mens de fleste sov, at Tyrkiet og Syrien blev ramt af et kraftigt jordskælv, som havde en beregnet styrke på 7,8. Også flere kraftige efterskælv ramte området.

Det seneste dødstal er på over 11.700.

Sponsoreret indhold