Sport 2. juni

Cykelstjernen Antonio Tiberi skød og dræbte ministermis: Nu har han fundet et nyt hold

Det italienske talent Antonio Tiberi blev fyret fra Trek-Segafredo, efter han skød og dræbte en tidligere statsleders kat. Nu er han blevet ansat på Bahrain Victorious
Antonio Tiberi (th.) har fundet en ny arbejdsgiver i Bahrain Victorious.
Antonio Tiberi (th.) har fundet en ny arbejdsgiver i Bahrain Victorious.
Foto: Vaclav Salek/AP/Ritzau Scanpix

Det italienske stjernefrø Antonio Tiberi har ikke cyklet i et godt stykke tid, men nu kan han se frem til at komme på jernhesten igen.

For efter han i foråret blev fyret af Trek-Segafredo for at har skudt og dræbt naboens kat, har han fundet en ny arbejdsgiver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er World Tour-holdet Bahrain Victorious, der har samlet det kontraktløse talent op og givet ham en ny mulighed.

– Jeg er glad for at starte et nyt kapitel i min karriere med Team Bahrain Victorious fra både et præstationsaspekt og et menneskeligt perspektiv, fortæller 21-årige Tiberi i en pressemeddelelse fra Bahrain Victorious.

Antonio Tiberi blev fyret fra Trek-Segafredo, da han i slutningen af februar skød og dræbte naboens kat på hans bopæl i San Marino. Naboen var bare ikke lige hvem som helst.

Den unge bokser Thorbjørn Boudigaard var begravet i et misbrug, mistede sit arbejde og prøvede at tage sit eget liv. Nu fortæller Thorbjørn, hvordan han fandt vejen tilbage til bokseringen og livet.
Kilde: SE og HØR

Det var nemlig den tidligere statsleder af den lille stat i Italien, Federico Pedini Amati.

Antonio Tiberi var så træt af katten, at han skød den med et luftgevær, men Federico Pedini Amati overværede mordet på sin kat, og han ringede fluks til politiet.

Efterfølgende har den unge italiener angret og fortrudt sine handlinger.

– Jeg fortryder dybt mine skamfulde handlinger. At skyde katten var enormt dumt og uansvarligt, og alvoren og faren indså jeg først bagefter, lød det dagen efter kattemordet.

Antonio Tiberi

Sponsoreret indhold