Sport7. februar 2024

Clara Tauson dropper kærligheden: - Hænger ikke sammen

Den 21-årige tennisstjerne kommer ikke til at prioritere at finde en partner lige foreløbig, da det vil være "synd" for en potentiel kæreste
Tauson har fokus på én ting ad gangen.
Tauson har fokus på én ting ad gangen.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Clara Tauson åbner op: Det er ensomt

Clara Tauson turnerer verden tynd for at jagte ranglistepoint på WTA-touren, så hun kan spille med mod de bedste. Danskeren spiller i gennemsnit 25-30 turneringer på et år - i hvert fald når kroppen tillader det.

Men selvom det kan være en ensom tilværelse for den unge atlet, har hun ikke travlt med at finde kærligheden, forklarer hun:

- Det (tennis og kærester, red.) hænger ikke så godt sammen i øjeblikket. Det er lige en ting, jeg må tage på et senere tidspunkt, tror jeg.

- Lige nu, når man er så ung, som jeg er, så tror jeg, det er vigtigt, man holder sit fokus på sin udvikling og arbejder hårdt. Det kan man selvfølgelig også med kærlighed og ting og sager. Jeg er meget fokuseret på tennis lige nu, så det ville næsten være synd for et andet menneske at skulle håndtere det.

- Tennis er vigtigst lige nu, og så må jeg tage det andet lidt længere frem i tiden, fortæller hun i podcasten 'Sportshjerte'.

Meget tyder heldigvis på, at Tauson for nuværende flyver solo med stor succes.

I 2024 har hun allerede leveret stort spil mod nogle af verdens bedste spillere - selvom hun trak det korteste strå mod Jelena Ostapenko forleden i Linz, hvor danskeren ellers havde matchbold i andet sæt. I stedet måtte Tauson se sig slået efter tredje sæts tiebreak. Ostapenko endte med at vinde turneringen.

Tausons præstationer har desuden sendt hende op som nummer 80 i verden i skrivende stund.

I denne uge spiller Tauson med i 250-turneringen Transylvania Open i Rumænien.

Sponsoreret indhold