Sport2. september 2023

Caroline Wozniacki: Ingen støtte søndag aften

Caroline Wozniacki har været glad for støtte på Arthur Ashe, men tror ikke, hun får den mod Coco Gauff søndag
Caroline Wozniacki har nydt stor opbakning på Arthur Ashe Stadium i anden og tredje runde, selv da hun fredag mødte maerikaneren Jennifer Brady.
Caroline Wozniacki har nydt stor opbakning på Arthur Ashe Stadium i anden og tredje runde, selv da hun fredag mødte maerikaneren Jennifer Brady.
 Foto: Timothy A. Clary/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki videre i US Open efter flot comeback mod Jennifer Brady

Stemningen var høj i Wozniacki-lejren, der lørdag trænede på US Open-anlægget på hviledagen før Caroline Wozniackis ottendedelsfinale i årets sidste grand slam-turnering.

Far og træner Piotr havde overskud til at joke med den fremmødte presseflok, og Caroline Wozniacki gav sig efterfølgende god tid til at svare på spørgsmål om en håndfuld emner.

Ikke mindst det, at hun søndag har udsigt til at skulle spille på Arthur Ashe Stadium for tredje kamp i træk.

På det tidspunkt forelå søndagens program endnu ikke, men da det kom lørdag klokken 20 dansk tid, var det som ventet med kampen mod hjemmebanefavoritten Coco Gauff - verdens nummer seks - på den største arena.

Det bliver kamp nummer to, efter at amerikanerne Tommy Paul og Ben Shelton har dystet med start klokken 12 lokal tid.

Et kvalificeret bud er, at Wozniackis kamp kan begynde omkring klokken 15 lokal tid svarende til klokken 21 i Danmark.

- Jeg tror, at turneringen er glad for at få den kamp, og jeg er sikker på, at vi bliver sat til at spille på det bedste tidspunkt, hvornår det end er, siger Wozniacki og beskriver det at spille på verdens største tennisarena.

- Det er det største stadion, vi har i tennis, og især efter de har fået tag på, er der en anden summen. Det er højlydt og er et andet show. Vi er i USA, hvor de godt kan lide at gøre et stort show ud af det, og det er fedt at nyde som tennisspiller.

Wozniacki havde høj stjernestatus i USA i første del af karrieren. Det fornemmede man i tredje runde mod Jennifer Brady, da danskeren fik stor opbakning, selv om modstanderen var amerikaner.

- Det betyder rigtigt meget. Den eneste, jeg nok ikke får fuld opbakning mod, er nok Coco. Men mod alle andre har jeg fået stor opbakning, og det er en fed følelse at have hele stadion med sig, siger Caroline Wozniacki.

Hun har aldrig før mødt den 19-årige Gauff, der brød igennem omkring Wozniackis karrierestop i 2020, men danskeren har alligevel et godt kendskab til Gauff, blandt andet fra tv-opgaver.

- Jeg har set hende ret meget. Hun spiller ret godt og har vundet meget den seneste halvanden måned, så det er klart, at hun har selvtilliden i orden. Men jeg tror på mig selv, understreger Wozniacki.

Gauff har vundet 14 af sine 15 kampe i den igangværende hardcourt-sæson. Hun strøg til tops først i Washington og senere i Cincinnati i den sidste opvarmning før US Open.

Sponsoreret indhold