Sport10. august 2022

Brøndby-fans raser mod ballademagere: Ødelægger det for ALLE

Brøndby Support opfordrer til, at man straffer de få, der laver ballade og ikke alle andre fans under derbyer
De få ødelægger det for de mange, mener fanklubben i Brøndby.
De få ødelægger det for resten, mener fanklubben i Brøndby.
 Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

SE VIDEOEN: Fans truet med tæsk

Brøndby-fans tager nu afstand fra de ballademagere, som lavede hærværk og skabte uro i forbindelse med søndagens superligaderby i Parken mod FC København.

Fangruppen Brøndby Support sætter onsdag ord på de frustrationer, der er opstået i kølvandet på derbyet.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi tager klart og tydeligt afstand fra søndagens voldsomme episoder.

- Det er ikke det Brøndby, som vi og 99 procent af alle Brøndby-fans kender og repræsenterer - og det skader alle os, der vil det bedste for Brøndby, skriver fangruppen på sin hjemmeside.

Brøndby Support frygter, at kommende kampe mod FCK bliver uden udebanefans, som det var i de to foregående københavnerderbyer inden søndagens opgør.

- Det kan desværre være resultatet af, at nogle få i den grad valgte at sætte sig selv over fællesskabet og over klubben. At nogle få valgte at bruge kampen på hærværk frem for at støtte holdet.

- At nogle få valgte at bruge turen hjem fra stadion på helt umotiveret at overfalde modstanderfans, som også bare var på vej hjem fra stadion og ikke gjorde nogen fortræd, lyder det.

I fangruppen er man frustreret over, at få ballademagere giver politiet skyts til at overveje, om derbyopgør igen skal være uden udebanefans.

- Det er frustrerende for os, der lægger timer og dage i at være med til at sikre en god afvikling af kampene, at opleve at den indsats, der er gjort for at sikre udebanefans igen kunne være til kampene, i den grad bliver pisset på.

- Vi er stærke modstandere af, at man skal ramme de 99 procent, der godt kan opføre sig ordentligt, i stedet for at ramme de få, der ikke kan, mener gruppen.

FCK vandt kampen 4-1.

Sponsoreret indhold