Sport9. august 2022

– Aflevér din FCK-trøje! Fan blev truet med tæsk – nu får han hjælp fra uventet kant

En større indsamling skal nu sørge for, at en FCK-fan og to andre får nye trøjer, efter de blev truet til at aflevere dem til en Brøndby-fan
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se den dramatiske situation her.
 Privatfoto

En ung mand var søndag aften høj på den sejr, han netop havde oplevet i Parken, efter hans hold, FCK, havde banket ærkerivalerne fra Brøndby med 4-1.

Men på turen hjem fra København blev glæden afløst af frygt.

Den unge FCK-fan sad i S-toget med sin fodboldtrøje fra klubben på. I kupéen var der både FCK- og Brøndby-fans, og det skulle vise sig at være for meget for en enkel fan af de gule og blå.

Nederlaget var åbenbart svært at sluge for en voldsparat Brøndby-fan.

Aflever trøjen eller få tæsk

En video, der lige nu bliver heftigt delt på de sociale medier, viser hvordan denne Brøndby-fan truer en FCK-fan med tæsk, hvis han ikke afleverer sin FCK-trøje.

Du kan se videoen i toppen af denne artikel.

Det ender med, at den truede fan afleverer sin hvide trøje, og efterfølgende sidder han tilbage i bar mave foran en masse togpassagerer.

Kort inden har den unge mand haft samme oplevelse – det blev dog ikke fanget på video.

– Den her Brøndby-fan tager fat i min skulder og siger, jeg skal tage min trøje af. Så tænkte jeg lidt, hvad fanden sker der. Han står og truer med knytnæve, fortæller han til SE og HØR.

SE og HØR er bekendt med mandens identitet, men han ønsker at være anonym af frygt for konsekvenserne.

Det ender med, at den unge mand må aflevere sin FCK-trøje, hvorefter han ser den pågældende Brøndby-fan gå videre til to andre FCK-fans, som han også kræver at få trøjerne fra.

Glæden over Brøndbys sejr var pludselig ikke længere det, der fyldte for den unge mand.

– Jeg var i chok, det var ydmygende, siger han.

Indsamling har hjulpet

Dagen efter hændelsen i S-toget har den rystede FCK-fan oplevet en stor støtte og opbakning, og det er ikke kun fra FCK-fans.

En anden Brøndby-fan blev så forarget over det, den unge mand havde været udsat for, at han startede en indsamling, så de tre FCK-fans, der havde fået frataget deres fodboldtrøjer, kunne få nogle nye.

Og her tog det fart.

Flere har doneret penge til indsamlingen, som fik sat en grænse på 5.000 kroner for at sikre, at de kunne have kontrol med donationerne.

Både klubben FCK samt deres forsvarsspiller Kevin Diks har også hjulpet til. De vil skaffe de tre fans en ny trøje hver. Og det er FCK-tilhængeren, som SE og HØR har talt med, glad for.

– Det er virkelig stort, at de hjælper os. Man siger, at FCK og Brøndby hader hinanden, så jeg er virkelig glad for det her. Det varmer, at man får så stor en opbakning, siger han.

Selv om episoden i S-toget var ubehagelig, så har den store opbakning hjulpet FCK-tilhængeren med at komme videre, og han er ikke blevet skræmt af at gå med sin FCK-trøje, næste gang hans hold skal spille mod holdet fra Vestegnen.

– Jeg kunne forestille mig, at jeg ville have det okay med det, men nok få et lille sus på vej hjem fra en kamp. Men jeg ved, at jeg skal have en FCK-trøje på igen, når jeg skal ind til Parken.

Sponsoreret indhold