Sport24. oktober 2022

Brian Holm dropper ny karriere efter ultimatum fra Eurosport

Brian Holm dropper tanken om at blive rytteragent. I stedet fortsætter han som kommentator og ekspert på Eurosport, efter de sidste uge stillede ham et ultimatum
Brian Holm fortsætter som kommentator og ekspert på Eurosport. Han dropper at blive rytteragent.
Brian Holm fortsætter som kommentator og ekspert på Eurosport. Han dropper at blive rytteragent.
 Foto: Mikael Rieck

Efter sin afsked med jobbet som sportsdirektør hos Quick-Step skulle Brian Holm indlede en karriere som agent, men det bliver ikke til noget alligevel.

Det fortæller han til B.T.

Årsagen er, at Brian Holm også har et job som cykelkommentator hos Discovery. Og det er ikke foreneligt med et job som rytteragent, har tv-selskabet oplyst ham.

Derfor er Brian Holm blevet bedt om at vælge det ene eller det andet, og han har besluttet sig for at fortsætte med at kommentere cykling hos Discovery, som blandt andet udbyder Eurosport-kanalerne.

– Jeg har været på Eurosport i over 20 år. Hvis det var så vigtigt for mig at være agent, havde jeg nok gjort det før. Så det er nok nemmest, hvis jeg fortsætter med at være her (hos Eurosport, red.), siger Brian Holm til B.T.

Brian Holm lagde sportsdirektørrollen på hylden efter Luxembourg Rundt i september. Det har længe været hans plan, at han så skulle fortsætte som agent i samarbejde med finske Joona Laukka.

Nu må Brian Holm fortælle de ryttere, han havde lavet aftaler med, at han ikke bliver deres agent alligevel.

– Jeg tager møder med dem og fortæller, hvad der sker nu. Det er ikke på den måde omfattende, men jeg føler mig lidt halvpinlig over, at jeg ikke havde styr på det. Det er ikke mit stolteste øjeblik, siger Brian Holm.

Tidligere har Peter Graulund været i fokus efter at have dobbeltjobbet som tv-kommentator og agent.

Den forhenværende fodboldspiller blev fyret fra Nordic Entertainment Group, som i dag hedder Viaplay Group, da det viste sig, at han i sin tid som fodboldekspert hos tv-selskabet havde haft en agentrolle.

Peter Graulund lagde siden sag an mod sin tidligere arbejdsgiver for uberettiget fyring, men tabte i retten. I dag er han fodboldekspert hos TV 2.

Sponsoreret indhold