Sport 13. januar

Benjamin Mendy frikendt for voldtægtsanklager

Manchester City-stjernen Benjamin Mendy er blevet frikendt for at have begået flere overgreb i sit palæ mellem 2018 og 2021
Benjamin Mendy er blevet frikendt efter en lang retssag.
Benjamin Mendy er blevet frikendt efter en lang retssag.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City -stjernen Benjamin Mendy er blevet frikendt for at have begået overgreb og voldtaget mod fire kvinder i sit palæ i Manchester mellem 2018 og 2021.

Den tidligere franske landsholdsspiller faldt sammen med hovedet i hænderne, da han enstemmigt blev frikendt for seks tilfælde af voldtægt og en anklage for forsøg på voldtægt efter en fem måneder lang retssag ved Chester Crown Court.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver The Guardian.

Den 28-årige franskmand er dog ikke helt renset, da juryen ikke var i stand til at komme frem til en dom i et af tiltalepunkterne, hvor han er tiltalt for voldtægt og seksuelt overgreb mod en kvinde og forsøg på voldtægt på en anden.

Mendy blev efter sin anholdelse også suspenderet af Manchester City.

Her blev han anklaget for at have begået syv voldtægter mod fire forskellige kvinder og have forsøgt at voldtage en femte kvinde.

Nogle af voldtægterne skulle ifølge tiltalen være sket under coronanedlukningen, hvor franskmanden havde holdt nogle fester.

Her forsvarede Mendys advokathold forsvarsspilleren med, at han var fuld til festerne, og simpelthen ikke ar i stand til at voldtage nogen.

Og nu er hans navn altså blevet renset for de fleste af tiltalerne.

Mendy skal i retten igen 26. juni.

Sponsoreret indhold