Sport6. januar 2023

Anne Mette Hansen i vemodigt farvel: – Det er spændende

Selv om Anne Mette Hansen siger farvel til Györ efter seks år, så glæder hun sig til sit nye franske eventyr
Det bliver et vemodigt farvel til Ungarn og Györ, men på trods af det så glæder Anne Mette Hansen sig til sit nye franske eventyr.
Det bliver et vemodigt farvel til Ungarn og Györ, men på trods af det så glæder Anne Mette Hansen sig til sit nye franske eventyr.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Seks år i Ungarn.

Så meget blev det til for Anne Mette Hansen i en af de allerstørste håndboldklubber Györ.

Nu er det slut, og gullaschen bliver byttet ud med baguette og croissanter. Hun skifter nemlig til de franske mestre fra Metz. Et skifte hun ser frem til.

Det fortæller hun til SE og HØR.

– Metz er en vildt spændende klub, og de spiller i en virkelig stærk liga. De er enormt ambitiøse, og det er jeg også selv, så jeg er helt sikker på, at det er et godt match, fortæller hun og tilføjer, at det er første gang, hun skifter til en klub, hvor hun kender nogen på forhånd.

Hun bliver nemlig holdkammerat med to andre danskere. Louise Burgaard og Kristina Jørgensen.

– Det er første gang, jeg skifter til en klub, hvor jeg kender nogle i klubben på forhånd, så det bliver ret sjovt. Det er fedt, at Kristina (Kristina Jørgensen, red.) og Bur (Louise Burgaard, red.) er der allerede, og hvem ved – måske jeg også får lært fransk, siger hun med et grin.

Men selv om landsholdsprofilen ser frem til skiftet, så bliver det også et vemodigt farvel til Györ, hvor hun har spillet siden 2017.

– Det er selvfølgelig hårdt at skulle sige farvel til en klub, man har spillet i i seks år, og man har lært at holde af. Jeg har haft mange vilde oplevelser hernede, som jeg altid vil have med mig, fortæller Anne Mette Hansen til SE og HØR og fortsætter:

– Når det så er sagt, så er seks år også lang tid, og jeg tror også på, at det er sundt at prøve noget nyt en gang imellem, så jeg ser også frem til de nye håndboldeventyrer, der venter mig fremover.

Anne Mette Hansen har fået stor hæder i Györ, og hun har de seneste sæsoner været anfører i stjerneklubben.

Men alligevel er det nu et overstået kapitel for den danske spiller.

Anne Mette Hansen havde i slutningen af 2022 stor andel i den danske EM-sølvmedalje.

Derfor burde der være klubber, som var klar til at skrive under med den danske stjerne.

Sponsoreret indhold