Sport7. februar 2024

Absurd pris: Super Bowl-reklame koster 48 millioner

Super Bowl tilbyder eksponering i bedste sendetid, men prisen har aldrig været højere
Du får ikke meget søvn natten til mandag, hvis du skal følge Super Bowl-finalen live. 
Du får ikke meget søvn natten til mandag, hvis du skal følge Super Bowl-finalen live.
 Foto: ANGELA WEISS/Scanpix Denmark

LÆS OGSÅ: Ekspert ikke i tvivl: Taylor Swift er NFLs nye markedsførings-våben

Hvad kan man egentlig få for 48 millioner nu til dags?

Det kommer naturligvis an på, hvad du bruger dem på. Hvis du vælger at investere dem alle i at købe et reklamespot under Super Bowl-finalen søndag, så får de hurtigt ben at gå på.

Det er nemlig ikke billigt, hvis du skal låne lidt eksponering fra verdens måske mest hypede sportbegivenhed.

Ifølge det amerikanske medie CBS koster en TV-reklame af 30 sekunders varighed 7 millioner dollars. Det svarer til 48 millioner danske kroner.

Sidste år optrådte superstjerner som Ben Affleck, Jennifer Lopez, John Travolta og Jack Harlow i nogle af de svinedyre reklamer, der gled over skærmen i reklamepausen.

Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers mødes søndag i Las Vegas i dette års NFL-finale. Begivenheden er i forvejen en stjernespækket affære, men dette år bliver med al sandsynlighed lidt vildere end det plejer.

Efter Taylor Swift og Travis Kelce i efteråret stod frem som par, har den nationale fodboldliga nydt godt af den ekstremt offentlige romance. Popstjernen er blandt andet ansvarlig for, at NFL i indeværende sæson har haft det højeste seertal blandt kvinder, siden ligaen begyndte at tælle i år 2000.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-07/20240129-173821-l-1920x1280we.jpg
Travis Kelce og Taylor Swift er ikke længere blege for at vise kærligheden frem.
 Foto: Patrick Smith/Ritzau Scanpix

Travis Kelce, der spiller tight end for Kansas City Chiefs, er i finalen for andet år i træk. Travis løb sidste år med trofæet for næsen af sin storebror, Jason Kelce, der i 2023 også nåede finalen med sit hold Philadelphia Eagles.

Hvis du i øvrigt stadig er bekymret for, om Taylor Swift når frem i tide for at heppe på kæresten, da hun er på turné i Asien, så kan du med fordel trykke HER.

Sponsoreret indhold