Kendte5. maj 2020

Sarah Louise viser sin nye kæreste frem

Det er kun en uge siden, Sarah Louise Christiansen afslørede på sin story, at hun var i selskab med en ny kæreste - hans navn har hun dog holdt for sig selv, indtil nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah-louise-30042018.jpg
 Foto: Aller Media

Mens Sarah Louise Christiansen, 38, stadig er mere eller mindre sengeliggende efter sin helt store "mommy makeover" og hele seks forskellige forskønnende indgreb, aflører hun nu, hvem hendes mystiske nye kæreste er.

Det sker hos Realityportalen, som har talt med den tidligere "Forsidefrue".

Og på trods af smerter og besvær med at stå oprejst efter turen under kniven, er der glæde og nyforelskelse at spore hos Sarah Louise.

– Ja, det er korrekt. Jeg har ikke så meget andet at tilføje, end at vi er meget forelskede, fortæller Sarah Louise til Realityportalen.

Det er altså Anders Bjergegaard, der har lusket lidt hemmeligt rundt i baggrunden af den 38-åriges stories. Og sikkert opvartende hjulpet sin netop skønhedsopererede nye kæreste med diverse fornødenheder

Kigger man nærmere på Anders' profiltekst på Facebook, hvor det nyforelskede par i første omgang afslørede deres nye civilstatus, finder man ud af, at han er serieiværksætter, far til tre, og CEO i tandlægekæden Godt Smil.

Dog kan Sarah Louise oplyse til Realityportalen, at parrets i alt seks sammenbragte børn endnu ikke har mødt hinanden.

- Vi tager tingene i deres tempo, forklarer hun.

I midten af marts proklamerede Sarah Louise, at hun nu var single og derfor ikke længere dannede par med den succesfulde erhvervsmand fra Odense Jacques Devantier Møller, der tidligere har deltaget i ‘Kræsne købere’ og ‘Liebhaverne’.

På opslaget hvor det splinternye forhold afsløres findes der dog storsind fra eks'ens side, for her skriver Jacques Devantier Møller pæne lykønskninger til dem begge:

"Stort tillykke til jer, ønsker jer alt det bedste. Pas på hinanden."

Sponsoreret indhold