Kendte 24. november 2021

Rygte: Britney og The Weeknd skal spille med i ny HBO-serie

Skal man tro popprinsessens seneste Instagram-opslag, så er hun i fuld gang med at sætte fut i skuespillerkarrieren igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Britney Spears er en fri dame igen. Det skal der ikke herske nogen tvivl om. I den forbindelse er der nok mange fans, der håber, at den 39-årige popstjerne snart genoptager popkarrieren. 

Og måske er det ikke musik, der bliver det første projekt for Britney, efter hun i sidste måned blev frigjort fra det værgemål, der i næsten 14 år har har betydet, at hun var umyndiggjort. 

Tirsdag kunne den Grammy-vindende sangerinde nemlig afsløre, at hun for nyligt har indspillet en film. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney Spears har tidligere medvirket i spillefilmen "Crossroads" fra 2002. (Foto: MEGA)

Det sker i et opslag på Instagram, som hun har delt med sine mere end 36 millioner følgere. 

- Jeg har lige indspillet en film, der hedder "The Idol", skriver hun i sit opslag og lover, at filmen nok skal få "masser af hits", som hun kan tvære i ansigtet på resten af Spears-familien. 

Hvad det helt præcist er for et filmprojekt, som frøken Spears taler om, står lidt hen i det uvisse. 

Sangeren The Weeknd har dog også delt noget kryptisk på sin Instagram-profil, der kunne betyde, at Britney og "Can't Feel My Face"-sangeren har slået pjalterne sammen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Mandag delte The Weeknd nemlig et billede af teksten "The Idol", hvortil han skriver "@hbo". 

Amerikanske Variety har tidligere skrevet om et nyt projekt fra HBO, der har sangeren i hovedrollen i en serie, der løber over seks afsnit. Det forventes, at han udover at skulle spille med i serien også har stået for at idéudvikle på projektet. 

Serien handler om en selvhjælpsguru og kultleder, der bevæger sin inden for den amerikanske musikbranche. Her udvikler han et forstyrret og kompliceret forhold til en kommende popstjerne. 

Det er tidligere blevet annonceret at Johnny Depps datter, Lily-Rose Depp, også skal medvirke i serien. 

Det er ikke slået fast, hvorvidt det er dette projekt, Britney hentyder til i sit opslag, men det kan jo være, at vi i løbet af næste år kan glæde os til at opleve popprinsessen i godt selskab med både The Weeknd, Depp, sangeren Troye Sivan og Anne Heche, der alle har skrevet under på at medvirke. 

Se Britneys opslag her: 

Sponsoreret indhold