Reality31. oktober 2017

Zindys chok: Far var alligevel ikke far

Zindy Laursen fortæller i aftenens udgave af "Til middag hos", hvordan hun fandt sin far, og sidenhen fandt ud af, at han slet ikke var hendes far alligevel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_107.jpg
 Foto: TV3

I aftenens afsnit af "Til middag hos" besøger Manu Sareen, Sune Demant og Louise Dorph sangerinden Zindy Laursen.

Og her fortæller hun ærligt, hvordan det var at finde sin far, og hvor hårdt det efterfølgende var, da hun fandt ud af, at han slet ikke var hendes far alligevel.

Det var nemlig fundet af faren, der var skyld i, at Zindy Laursen i sin tid flyttede til New York.

- Det der fik mig til New York var, at jeg fandt min biologiske far. Det var noget jeg havde ledt efter i næsten 20 år. Jeg flyttede til USA, og lærte hele min familie at kende derovre, fortæller Zindy i et klip fra aftenens afsnit.

- Så jeg besluttede, at jeg skulle flytte til USA, fordi min familie er derovre. Inden jeg kunne få mit statsborgerskab, så skulle de selvfølgelig tage en DNA-test. En dag åbner jeg min computer for at få min DNA-test, og så stod der, at der var 99,9% chance for, at han ikke var min far, fortæller Zindy.

Det er en historie, der i den grad berører Zindys tre gæster.

- Det må have været så mærkelig for hende. Og så hårdt, tror jeg, siger Louise Dorphi aftenens afsnit.

Artiklen fortsætter efter videoen

Zindy Laursen har i mange år haft sin base i New York.

Her har hun blandt andet forsøgt sig med skuespillet.

- Jeg går på skuespillerskole flere gange om ugen i New York. Jeg lærer noget helt nyt, og tempoet er højt. Det passer mig godt, for der har altid været gang i mig. Sådan er jeg bare, fortalte Zindy sidste år til SE og HØR. Hun ved da også godt, hvad hun kunne tænke sig at spille, hvis hun skulle få held med at slå igennem som skuespiller. - Jeg vil gerne have nogle roller, hvor folk ikke forventer at se mig. Jeg vil meget gerne spille skurk. Man skal gå til auditions og tale med agenter, fortalte Zindy også til Se og HØR. "Til middag hos" bliver sendt i aften klokken 19.00 på TV3.

Sponsoreret indhold