X Factor6. marts 2014

X Factor-værtinde tigger om stemmer

Vil vinde tv-pris
Af af
Der er en helt speciel præmie til vinderen af X Factor
Der er en helt speciel præmie til vinderen af X Factor
 Foto: Kaspar Wenstrup

Den meget talende X Factor-værtinde Eva Harlou er med i opløbet om at blive kåret til årets kvindelige underholdningsvært i prisuddelingen "Årets TV-Guld" i Billed Bladet.

Eva Harlou: Derfor vil jeg være X Factor-vært

Harlou har hidtil bestyret tre liveudsendelser, hvor hun har gjort sig bemærket ved at tale meget, at afbryde Thomas Blachman, når han er ved at tale sig varm, og senest i fredags med sin lidt kiksede fremgangsmåde over for den udstemte Fie.

Harlou lagde moderligt armen om Fie og sagde: "Det var vel nok ærgerligt!"

Nu er Harlou selv med i konkurrencen om at blive kåret til årets kvindelige vært, og hun tog torsdag de sociale medier i brug for at hente stemmer.

På Instagram har Harlou lagt det et foto ud.

- Stem på mig til årets TV-Guld, så får I altså flyvekys herfra Sms teksten: "BBA TV 3" til nummeret 1266, skriver Harlou til sine følgere og oplyser også lige at det koster 3 kroner per stemme ud over den almindelige sms-takst.

Hvem er du?
En af Harlous følgere er tilsyneladende ikke helt stiv i sin tv-historie, da vedkommende lidt famlende spørger, om Harlou er vært på X Factor.

- Jo, svarer Harlou.

Svaret får følgeren til at udbryde "sejt", uden at der dog loves en stemme på Harlou.

Eva Harlou tilfreds med debut

Harlous øvrige følgere er begejstrede lover at stemme på hende, og "siljepigen123" har endda stemt hele tre gange på X Factor-værtinden.

Det er første gang, Eva Harlou er vært på DR-Underholdnings flagskib, X Factor.

Sponsoreret indhold