X Factor16. februar 2017

X Factor-Mike: Jagter drømmen for mine børns skyld

33-årige Mike vil med sin deltagelse i X Factor inspirere sine to sønner til at gå efter det, de drømmer om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mike_beck_21.jpg
 Foto: All Over Press

For årets ni deltagere i X Factor er denne uge for alvor starten på et vildt eventyr, når de eftertragtede liveshows skydes i gang fredag.

Men for 33-årige Mike Beck, som er blandt dommer Remees tre udvalgte sangere i årets voksen-kategori, har det været svært at rykke teltpælene i Aarhus op og for en periode slå sig ned i hovedstaden.

Mike Beck har nemlig to sønner på 13 og seks år, som han har svært ved at skulle undvære længere tid ad gangen.

- Det er hårdt at skulle være væk fra dem. Men de synes, det er mega spændende. De bliver kontaktet af alle deres klassekammerater og børn på deres skole hele tiden. Alle synes bare, det er så sejt, at deres far er med, fortæller Mike Beck.

Selv om den gæve østjyde med sin deltagelse i X Factor jagter en drøm om at leve af musikken, så håber han i den grad også at fremstå som et forbillede for sine to sønner.

- Det har altid været min store drøm at leve af at lave musik. Og at kunne tage sine drenge med på den rejse og vise dem, at sådan kan man komme til at udleve sin drøm, er fedt. Man skal bare tro nok på det, lyder det ærligt fra Mike Beck.

Selv fandt aarhusianeren kærligheden til musikken på efterskolen, da en værelseskammerat lærte ham at spille guitar.

Og den kærlighed ønsker den håbefulde talentspire at give videre til sine to børn. Derfor sørger han også for både at synge, spille og danse med sine drenge.

- Den lille drømmer mere om at lave musik end den store. Han kan godt lide at lave beats, men han synger ikke. Men det kan man selvfølgelig lære. Det har jeg selv gjort, siger Mike Beck.

Heldigvis får han opbakning af sine to sønner fra tilskuerrækkerne fredag, når årets første liveshow går i luften klokken 20.00.

Sponsoreret indhold