Se videoen: Sådan synger X Factor-værtinden selv

Sofie Linde kan skam også selv...

Sofie Linde kan skam også selv...

(Foto: All Over Press)

Fredag efter fredag guider Sofie Linde seerne igennem årets X Factor, hvor Remee, Thomas Blachman og Mette Lindberg er på jagt efter Danmarks største sangtalent.

Men hvis man har funderet over, hvordan X Factor-værtinden egentligt selv synger, giver hun nu en smagsprøve på det på Instagram, hvor hun har delt to videoer af sin skønsang.

I den første video skråler Sofie Linde indfølende med på Passengers hit "Let Her Go".

- Hvornår bliver der afholdt DM i "syng med på bilradiosange"? Jeg vil gerne stille op?!, joker den 27-årige DR-darling i en tekst til videoen, som ind til videre er set af over 60.000.

Den anden video, som består af tre klip, synger Sofie Linde først Søs Fengers "Ulvesangen" og lægger endda andenstemme til nummeret, som stammer fra musicalversionen af Astrid Lindgrens roman "Ronja Røverdatter".

Til sidst dropper Sofie Linde "Ulvesangen" og starter i stedet på omkvædet til Rasmus Seebachs nummer "Øde ø", inden hun dog stopper sig selv.

Sofie Linde har tidligere sunget duetter med selveste entertaineren Martin Brygman og Aqua-stjernen Søren Rasted, men det har været gimmicks i forbindelse med børnenes MGP og sit talkshow på DR Ultra.

- Så længe det er for sjov, så vil jeg gerne, men jeg kan jo ikke synge. Man er jo i et studie, hvor der er nogen, der tryller med ens stemme, fordi jeg vitterligt er dårlig til at synge, sagde hun under et tv-interview med DR sidste februar.

- Hvis jeg kunne synge, så var jeg her ikke som vært, men som deltager, tilføjede hun i interviewet, der blev delt på dr.dk.

Se sangvideoerne her:

Mandag i en kanon

A video posted by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close