X Factor-Malou: Min far var imod at jeg stillede op

Malou gik ikke videre i fredagens udgave af X Factor

Malou gik ikke videre i fredagens udgave af X Factor

Foto: DR, screenshot
Selvom man er datter af 'King Diamond'-bassisten Hal Patino er det ingen garanti for, at man stryger direkte videre i X Factor. Det måtte 18-årige Malou sande, da hun fredag aften røg ud af det populære talentprogram.

På super bootcampen forsøgte Malou at imponere dommertrioen med sin version af Chers 'Believe' - men hendes præstation var ifølge dommerne ikke god nok til at sende hende videre.

Blachman: Derfor valgte jeg grupperne

- Jeg havde knoklet så hårdt op til den dag, og det var så nervepirrende at sidde der og vente. Det havde været en lang dag, og så knækkede filmen bare for mig, fortæller Malou til bt.dk.

Ude bag scenne stod en større skare af Malous familie - deriblandt hendes amerikanske far Hal Patino.

- Min far var meget overrasket over, at jeg røg ud, men syntes ikke, det var dårligt. Tvært imod. Da jeg begyndte at græde, sagde han bare 'ej, slap af. Nu går vi i gang med dit eget', fortæller hun.

Ingen pladekontrakt til X Factor-vinderen

- Min far var faktisk lidt imod, at jeg stillede op i 'X Factor'. Det er et fedt program og en mega fed oplevelse, men når jeg går og drømmer om at blive en stor stjerne i USA, mente han ikke, at jeg skulle være kendt som 'Malou fra X Factor', forklarer hun.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close